Șapte zile în zece titluri (29 – 04 aprilie)

‘mnealui… Indobitocirea globala – dacă nu înțelegi ce vrea să zică în acest articol înseamnă că… nu trebuie să înțelegi!

Artistu… Unii mai au timp și de chestii de-astea… plimbări, hoinăreli, aer liber. Alții speră să se și odihnească cu bebițu lîngă ei… Mătușa mea are o vorbă: „lasă mamă, te mai odihnești cînd ai să pui mîinile pe piept de-acum!” Oricum vă aud cîntînd în mașină melodii de drumeție gen „La Caracal, la Caracal, Unde face Nicu armataaaaa”, nu era așa melodia?

Daily Cotcodac… „Pentru o viață sănătoasă, renunță la ceafa de porc în favoarea celei de pui, sau de pește.” Paște ericit!

Gmx… Uite unde stătea sarsailă și ne ademenea cu bunătățuri de mîncat în gura de făcut bășici la nas… Uite-aici!

NWRadu… Ghicitoare: știți cum iubește șopîrla soarele? Răspuns: cum îl iubim noi pe Florin!

Starchimachim… din dorința lăuntrică de „moacă” s-a născut întrebarea retorică „de ce să furi cînd poți să iei fără să ceri?”. Uite cum și ce.

Reclame comentate… Aici aștept să vă implicați activ, comentați și dați cu ascuțitu! Aici și aici.

În momentul apariției acestui articol eu sînt plecat cam de 48 de ore. Nu știu dacă acolo unde ajung o să am net dar sincer vă zic că mi-aș dori să nu am. Și nici semnal la telefon nu vreau! Despre bani vă spun sigur că nu am deci… stați liniștiți și pregătiți să mă recuperați de pe unde rămîn fără resurse…

Hai, o zi nemaitîgîdîm tutulor!

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook Email

1 comentariu pentru “Șapte zile în zece titluri (29 – 04 aprilie)”