Şapte zile în zece titluri (28 iunie-04 iulie)

Mi-am primit papara, cineva a prins strîns de lobul urechii şi a tras ca să-mi aduc aminte că nu-mi fac treaba aşa cum am promis. Articolul „Şapte zile în zece titluri„, că despre el era vorba,  nu a mai apărut şi nu am nici o scuză pentru asta aşa că… nu-mi cer scuze! 🙂 Faptul că astăzi revine rubricuţa nu înseamnă că mai promit ceva, vroiam doar să semnalez cîteva apariţii noi şi interesante în blogroll, cîteva reveniri spectaculoase a celor care au adormit uitînd că noi stăm cu ochii pe blogurile lor. Iaca despre ce este vorba:

  • Pe Mihai Costache încercam acum cîteva luni să-l păcălesc să-mi scrie pentru Pioneza dintre fese căteva rănduri pe zi. Nu am reuşit în primul rînd pentru că nu am fost foarte insistent, am zis să nu stresez omu’ cu problemele mele existenţiale. Şi am pierdut. Omul şi-a făcut propriul site şi face ce ştie mai bine, scrie. Intră aici ca să înţelegi de ce-mi place acest vampir sictirit şi să-mi zici mie cuţu dacă nu-l bate pe Zoso la scriitură.
  • Pârţuri 2.0 e şi el un site nou în blogroll. E plin de lucruri interesante dar mai ales educative.
  • ‘mnealui s-a mutat în casă nouă. Acum îl găseşti pe www.mnealui.info că aşa a vrut muşchii lui. Este în schimbări, tatonări, testări, documentări şi pare preocupat de altceva da’ nu e chiar aşa, este cu ochii pe noi şi pe situaţie aşa că nu vă lăsaţi pe-o ureche…
  • Gmx… Nici nu mai ştiu ce să cred. Cînd e realistă, cînd e visătoare dar mai ales tristă. Smile, viaţa e frumos în ţara meu!
  • Moshe & Mordechai Cînd nu face cîte-o vizită la Antene scrie pe blog. Şi o face foarte bine. Uneori prea de bine! Pentru acest articol mă trezîi comentînd cu voce tare pe blogul lui, motiv pentru care îmi cer scuze şi pe această cale. Fiecare face ce vrea în ograda proprie.
  • Num Lock’s Blog Excesdesare mi-a arătat că ploaia se cîntă mişto. Apropos, ea este cea care mi-a fracturat urechea…
  • NWRadu A pus omu’ ăsta nişte poze pe site de-ţi lasă gura apă, iaca na! Eu nici acum nu cred că poate să eziste aşa ceva, tre’ să ating cu mîna altfel am trăit degeaba…
  • Raluca Hritcu Am făcut un mic comentariu pe blogul ei acum ceva vreme iar de atunci a început să scrie mai cu spor. Nu cred că i se trage de la comentariul meu dar e bine că ne povesteşte din aventurile ei de-acolo, poate prindem şi noi ceva din zbor.

Fiindcă am amintit de Zoso vreau să fac o precizare scurtă: comparaţia de mai sus este puţin răutăcioasă şi forţată dar Zoso a primit şuturi în cur mult mai serioase. Am vrut doar să vă atrag atenţia către Mihai şi sper că mi-a reuşit. Despre Zoso se zic multe şi nu trebuie să mai bat apa în piuă foarte mult în legătură cu el. Nu cred că sînt îndreptăţit să zic dacă e bun sau rău dar pot spune două lucruri: unu –  Zoso, bun sau rău, este un reper. Trebuie să ştii de unde pleci ca să ai o perspectivă a lucrurilor şi să ştii clar unde te situezi. Şi doi – trebuie să ştii despre Zoso ca să nu fi trecut prin viaţa blogurilor degeaba dar, la fel de important, trebuie să cauţi mai departe. Nu am făcut o scanare serioasă a blogurilor româneşti dar sînt convins că există oameni care chiar scriu mai bine decît blogării din top 100. Faptul că nu se promovează înseamnă că ei se pricep doar la scris, ne revine nouă sarcina de-ai găsi şi de a ne bucura de talentul lor. Recomandarea mea este să nu vă limitaţi la cei foarte cunoscuţi, părerea lor contează dar informaţia va rămîne limitată şi uneori trunchiată. Mai multe păreri, mai multe răspunsuri!

Hai, sănătate acasă la păsări!

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook Email

7 comentarii pentru “Şapte zile în zece titluri (28 iunie-04 iulie)”