Şapte zile în zece titluri (26-02 mai)

  • Gmx… „Tînăr şi neliniştit” Ep.8785  Numai la GMX
  • ‘mnealui… se întreabă decă 1 Mai bun ca el există… Io nu cred! Şi doi: nu ştiu cum mama dracului am trecut cu vederea articolul acesta de săptămîna trecută… Ştiu sigur că am vrut să las şi un scurt comentariu la el dar… bătrîneţile astea! Cert este că lupta pentru existenţă îşi arată toate faţetele de la o vreme aşa că nu cred că mai putem judeca oamenii după scara de valori de acum 2, 3 sau 10 ani în urmă. Lucrurile se schimbă, oamenii au redevenit animale!
  • NWRadu… Se ştie că acum lumea bună nu mai mănîncă orişice aşaaa… Acum cocoşanelii merg la restaurant, cer o chestie care sună bine din menu şi li se aşterne în faţă o farfurie mareeeee, platăăăă, în care tronează un floc de mărar uns cu ulei de măsline lîngă care se bălăngăne măreaţă o guguloaie de caşcaval pane care are un nume de-mi e jenă să-l pronunţ… Cu toate astea, dacă vrei să scapi de energia excesivă şi potenţa debordantă iată o reţetă de succes.
  • Reclame comentate… Am întîlnit zilele trecute un prieten care se însura. Din una în alta mă întreabă omul cam ce i-ar putea cumpăra soţiei, un cadou, care să o surprindă plăcut în noapte nunţii. Tot căutînd pe net am găsit ceva care chiar merită banii. Întraţi şî cumpăraţî!
  • Moshe & Mordechai… parcă lucrează la un padoc, vorbeşte numai de javre şi de maidanezi

Ştiu că nu e locul potrivit dar vreau să vă mai dau un link. Dacă aţi mai citit pe-aici ştiţi că am o stimă deosebită pentru Principele  Radu Duda. Într-un fel pot spune că îi şi promovez acţiunile dar o fac în felul meu. Adică nu pot fi atît de protocolar, prefăcut şi pupincurist încît să nu spun ceea ce simt aşa cum vreau eu să spun ceea ce simt. Cînd şi-a retras candidatura din cursa prezidenţială am făcut un comentariu pe blogul dumnealui în care îi spuneam că cei mai afectaţi de retragere vor fi tinerii. Astăzi, chiar unul din susţinătorii lui cei mai înfocaţi şi-a vărsat oarecum năduful aşa cum a putu el mai bine. Impresionant este cît de matur poate fi un tînăr de 20 de ani şi cîtă deznădejde poate avea în suflet. Citiţi aici o scrisoare în care un tînăr a reuşit să spună „adio” româniei.

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook Email

2 comentarii pentru “Şapte zile în zece titluri (26-02 mai)”