Poker Casion

După mulţi ani de online am şansa să particip la un turneu de poker într-un cazinou. De fapt nu e cazinou, e o dugheană de cartier dar acum… ce să mai comentăm, dacă are acte şi funcţionează legal înseamnă că nu jucăm underground. Mai nou am înţeles că o lege năstruşnică spune că un cazinou trebuie să îndeplinească nuştiu ce condiţii iar din această cauză acum întîlnim tot felul de denumiri ale acestor lăcaşuri de cult: CASION, CANISO, CASONI şi altele, de parcă denumirea îi schimbă obiectul de activitate. Trecînd peste astea şi revenind la turneu din punct de vedere tehnic masa este una electronică deci diferenţe prea mari faţă de o masă de joc online nu sînt excepţie făcînd jucătorii de la masă care fac jocul delicios. Aştept cu nerăbdare startul! 🙂

Trebuie să recunosc că nu am mai jucat de ceva vreme dar mă simt în formă şi cred că voi face o figură bună. În plus nu cred că vor fi prea mulţi participanţi ceea ce ar fi mai mult decît ok. Din nefericire masa este mică, 6 locuri,  motiv pentru care  lucrurile se vor precipita destul de repede. Am cîţiva contracandidaţi serioşi iar aceştia sînt chiar prieteni de-ai mei pentru că eu i-am invitat la turneu. Dar asta nu trebuie să fie un impediment, unde te poţi afirma mai cu spor dacă nu în faţa prietenilor? 🙂

Nici premiile nu sînt ieşite din comun dar luînd în consideraţiune faptul că sportul cu pricina se practică foarte rar în oraşul roşu eu zic că 2000 locul I, 1000 locul II şi 500 locul III sînt premii rezonabile.

În altă ordine de idei, aş fi promovat mai mult acest eveniment din oraşul meu mai ales că acest turneu este pus pe roate tocmai în ideea de a promova masa de joc (unică în oraş) dar organizatorii nu se arată foarte deschişi, nu sînt foarte open mind! Le recomand ca pe viitor să apeleze la bloguri şi blogări că vor avea surprize. În primul rînd blogării sînt oameni cu diferite meserii, cu diferite îndeletniciri, cu diferite relaţii, nu ştii de unde sare iepurele nebunatic.

După cum spuneam sînt nerăbdător şi dornic de all in-uri cîştigătoare. Nu am o şapcă norocoasă sau o amuletă, nu mi-a ieşit în zaţul de cafea nici un AS de treflă, nu am nici un ritual de chemare a spiritelor hold’em, vreau doar să joc şi să cîştig, atît!

Tuturor participanţilor le urez noroc dar le reamintesc că pokerul nu e un joc de noroc! 🙂

Baftă tuturor!

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook Email

9 comentarii pentru “Poker Casion”