Murder to Excellence

Repăreala şi hip-hopăreala nu e domeniul meu şi încerc să stau în banca mea fără să comentez prea mult. Dar azi nu vreau să discut despre genul muzical în sine ci despre o mică eroare şi o mare nedreptate.

Jay-Z (Shawn Corey Carter) este un cîntăreţ de succes şi nu putem contesta acest lucru. Să-i dea dumnezău sănătate! Într-unul din albumele sale şi-anume „Watch the Throne”, melodia „Murder to Excellence” conţine printr-o fericită întîmplare o secvenţă din arhicunoscutul refren al fetelor de la Căpâlna. Cu toate acestea, pentru „La La La”-ul cunoscut de toată lumea, creditate sînt fetele de la Indiggo, acele două fete frumoase şi puţin talentate… Nu puteam să ratez această mică răutate! 🙂

Pe pagina Wikipedia dedicată albumului, la secţiunea Sample credits scrie cam aşea: 

„Murder to Excellence” contains samples from „La La La” as performed by Indiggo

Tot pe această pagină, în lista celor 12 melodii de pe album, în coloana Writer(s) apar cele două Modorci şi anume Gabriela şi Mihaela. Mica eroare despre care vorbeam mai devreme şi care a apărut în prezentarea acestui album ar putea fi corectată de artist oricînd dar faptul că cele două indigoae nu au catadicsit să specifice sursa exactă a acestui fragment este o mare nedreptate.

Imaginile de mai jos cred că au fost filmate cam înainte de a se naşte cele două fete cucuiete deci ar fi frumos dacă cineva ar face corectura de rigoare.

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook Email

4 comentarii pentru “Murder to Excellence”