Mobbi.ro oferă un HTC Wildfire

Mobbi.ro este un site care prezintă în detaliu lumea smartphone-urilor, face review-uri profi referitoare la telefoane, aplicaţii şi tutoriale şi este administrat de Radu, acesta fiind mai cunoscut de pe blogul www.nwradu.ro.

Radu a lansat de curînd proiectul Mobbi.ro şi mă aşteptam să găsesc la fel de curînd şi un super premiu pe site-ul lui. Iată că s-a întîmplat minunea şi ne antrenează într-un CONCURS în care premiul este un HTC Wildfire. Mai multe detalii despre acest produs găsiţi într-un review semnat de Radu aici. Concursul e simplu şi tentant aşa că vă recomand să-l vizitaţi.

Ştiu că într-un fel îmi tai craca de sub picioare cu acest articol, eu fiind unul dintre participanţi, dar lucrurile mişto trebuie să circule. Aşa că vă doresc tuturor baftă iar mie muuult noroc!

Să fiţi iubiţi!

Dacă ţi-a plăcut acest articol mult de tot te invit să te abonezi la RSS. Dacă ţi-a plăcut acest articol mult, mult de tot atunci te invit să te înregistrezi pe site ca să devii membru în comunitatea noastră şi poate într-o zi dărîmăm guvernul, construim o autostradă sau… bem o bere!
Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook Email

2 comentarii pentru “Mobbi.ro oferă un HTC Wildfire”