De ce nu ne interesează decizia ANI

…domnul IOHANNIS KLAUS-WERNER s-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 23.04.2003 – 18.05.2004, întrucât a deţinut şi exercitat concomitent atât funcţia de Primar al Municipiului Sibiu, cât şi funcţia de membru în consiliul de administraţie al unei societăţi comerciale.”, zice Agenţia Naţională de Integritate. Johannis contestă decizia ANI.

Din păcate sînt nevoit să ţin cu cel care a „încălcat” legea şi nu cu legea care astăzi mai face o nedreptate. Tind să cred că Johannis a fost şi este un manager bun pentru Sibiu. Diferenţa dintre el şi toţi cei care se perindă astăzi prin guvernele româniei este că Johannis a făcut ceva bun pentru oraşul său şi are un real potenţial să conducă un guvern iar ceilalţi ne-au dovedit contrariul cu vîrf şi îndesat. Faptul că a încălcat legea la un moment dat nu va gîdila cu absolut nimic locuitorul Sibian, el este mulţumit că oraşul a fost condus bine. Adevăratele ţepe, delapidări, şpăgi nu atrag atenţia niciunui „ANI” aşa că îşi fac şi cei de-acolo simţită prezenţa cum pot. Iată încă un motiv pentru care credibilitatea instituţiilor statului este egală cu zero. Iată încă o dovadă că instituţiile statului lucrează contra statului, contra cetăţeanului. Dragi diriguitori, dacă mulţimea ar duce o viaţă liberă, îmbelşugată, împlinită, în mod natural nu s-ar mai uita la fărădelegile voastre. Dar nu este aşa. Iar fărădelegile voastre sînt deja normalitate. Aşa că, vă spun sincer că nu mă interesează nici decizia ANI şi nici contestaţia lui Johannis ci să-mi meargă mie bine!

Apropos de subiectul Johannis ar fi interesant să ştim părerea sibienilor despre această temă aşa că dacă trece vre-un sibian pe-aici să-şi lase punctul de vedere.

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook Email

Zero comentarii deocamdata... Hai, prinde curaj!

Leave a Reply