Acum pot urla mai mult, mai bine, mai clar și fără probleme©

Au zăcut amândoi pe plajă. Până târziu… Ei i-au fiert creierii deja. De la soare. Lui, de la toate alea așternute/desfăcute pe cearșafurile din jur, fără bustiere, fără complexe. Le-ar unge/umple pe toate cu crema lui. Protectoare.

 Asta dacă n-ar fi EA.

Prin preajmă. Dar e. Ca și ele de femeie e și EA dar mai mult în ochii celorlalți decât în ochii lui. Pentru că EA pe EL nu l-a mai surprins de mult. Cu nimic. Nici măcar cu un costum de baie. Care e de câțiva ani buni.

 La fel e și EA. Aceeași.

Plaja, aproape goală. Seara? Se lasă ca o pereche de sâni. Acum!? Acum e ocazia! Se putea și ziua, cu toți ăia bălăcindu-se concentric dar trebuia să fie rapidă și să geamă. În șoaptă.

Hai în mare! O ultimă dată! O ultimă baie. Haideee…. Hai dincolo de geamandură! Acolo își ia avânt. EA. Și se ridică deasupra apei până la brâu. Tot EA. Tot deasupra apei, lui încep să-i fluture. Ochii. EA râde. Râde ca EL să-și dea seama că e un joc și să nu intre încă. În panică. Cu o mână își ține sutienul cu cealaltă slipul. EA. E goală, e udă, a lui e!

Încearcă să-i urmeze exemplul. EL. Dar stă pe gânduri. În fond, 1 din 4 bărbați peste o anumită vârstă au probleme. De direcție.

Care e avantajul, în mare? Avantajul e că nu mai scârție arcurile. Cerul e liber, valurile foșnesc, nevoile… Nu mai e nevoie să se frământe. EL. Că trebuie să-și facă norma de 11 minute. Aici e un preludiu intens de apă, un curent…. Care o să muncească  în locul lui.

Se trece la fapte. EL calcă. Pe apă. Îl încalcă și EA cu picioarele. Pe șolduri. Și-l cuprinde cu mâinile. De gât. Ce geamanduri uriașe! Sunt sânii ei care tresaltă la suprafața apei. Ce dilatate! Sunt pupilele lui. EA vrea ca EL să treacă în spate. Și s-o strângă. La piept. Ce mai contează câte-o dușcă zdravănă de saramură? Din mare.

plaja2Se emoționează îngrozitor. EA. Frânat, lent, nu mai poate să-și aprindă țigara de după. EL. Nu e nevoie. Zice EA. Așa înlănțuiți, cu capetele mult pe spate și să asculte….. Pe EL deja îl ustură al naibii! Mândria lui s-a extras complet și i-a lăsat ei un dop. De apă. Adio senzații. Tari….

…..Hotel. Poftă. Pofta vine mâncând. Huo rutinei! Lipsei de apetit. E gata! EA. Cu falca într-o mână și zmartfonu-n cealaltă e gata și EL. Pe net. Ce treabă să aibă? Nu vezi câtă caniculă e? Antiafrodiziacă. Și cum dogorește! Pielea. E lipicioasă, umedă, sufocantă. Bleah!

Dar o picătură de nădușeală care-i coboară lui pe claviculă o întărâtă. Pe EA. E noapte. E momentul! Sare din pat și se aruncă. În cadă! Îl roagă pe EL să-i aducă. Prosop/săpun. EL nu se mișcă. Hai dragă, odată! Vine. Pune dușul pe EL și-l face. Fleașcă. Nu mai are încotro. E în cadă, lângă EA. Vrea să se săpunească bine în urechi dar îi dă peste mâini. Tot EA. Se alintă cu mânuțele lui pe rușinea ei. Nu știe ce ph are săpunul dar îl exagerează pe rușinea lui. Zice că iar ustură al naibii. EL. Dă cu apa de la duș! Zice EA. Se cățelește în cadă. Tot EA. O să ai vânătăi în genunchi, acuma vara. Zice EL.

Lasă jetul să se împroște în toate părțile. Amândoi.

Se-nfășoară temeinic în prosop. EL. Îi dă jos prosopu’ pe îndelete. EA. E rost de un postludiu. Ce-i ăla???  E ceva ce s-ar putea transforma într-un nou preludiu. Doar n-o să-ți bagi pielea asta răcorită și proaspăt parfumată în pat. Ca să dormi?

Zice tot EA și-l apucă de…, și-l strânge tare până dă titlul povestirii.

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook Email

2 comentarii pentru “Acum pot urla mai mult, mai bine, mai clar și fără probleme©”