Ziua revoluţiei

Ediţia online a ziarului Capital are un titlu de ţi se ridică părul pe ceafă: „Campanie internaţională împotriva băncilor: 7 decembrie, ziua retragerilor masive„. În mod normal acţiunea în sine nu face doi bani dacă numărul celor implicaţi în această acţiune nu este copleşitor. În plus părerea unui cunoscător nu ar strica să o aflăm. Cu toate acestea faptul că acţiunea porneşte în Franţa şi s-a întins deja în Italia, Greecia, Germania, Olanda, Danemarca, Belgia, Cehia, Portugalia şi Albania este semn că se întîmplă ceva.

Aşadar 7 decembrie este ziua revoluţiei. Utilizatorii de servicii bancare au început să se simtă prea ameninţaţi de o instituţie care conduce chiar şi guverne. Iar cetăţeni ai statelor civilizate ca Germania, Olanda sau Danemarca nu prea sînt obişnuiţi să fie conduşi de oameni sau instituţii care nu au fost alese prin vot.

Tu ce părere ai?

Update

{meneopol}

Dacă ţi-a plăcut acest articol mult de tot te invit să te abonezi la RSS. Dacă ţi-a plăcut acest articol mult, mult de tot atunci te invit să te înregistrezi pe site ca să devii membru în comunitatea noastră şi poate într-o zi dărîmăm guvernul, construim o autostradă sau… bem o bere!
Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook Email

8 comentarii pentru “Ziua revoluţiei”