Vrăjitorul aerelor

Într-un comunicat de presă compania de transport aerian Wizzair anunță schimbări majore, cele mai multe dintre acestea fiind efectuate pentru îmbunătățirea relației dintre companie și client.

Una dintre cele mai spectaculoase schimbări va fi efectuată la interiorul aeronavelor. Scaunele vor fi înlocuite cu perne astfel pasagerul simțindu-se mai aproape de pământ și deci mai în siguranță.

Compania anunță pe această cale că imediat după decolare fiecare aparat de zbor, în zona centrală de acces, va avea autonomie ungară.

wpid-wp-1413189525856.jpegWizzair face modificări și la sistemul low-cost pentru care este recunoscută pe piața de profil. Astfel începând de astăzi compania nu mai percepe taxă pentru bagajele de genul poșetă plic, absorbante tip Tampax, brichetă, pachet de țigări, smocuri de păr sau cotoare de măr atâta timp cât acestea încap sub perna pasagerului din față. Dacă acestea nu pot fi depozitate acolo ele vor intra în categoria bagajelor de mână mică dar mare și vor fi taxate ca bagajele de cală astfel dispărând clasificarea geantă de mână mică și bagaj de mână mare.

E1Compania aduce modificări și la meniul servit la bordul aeronavelor. Unul dintre acționari a declarat că s-a ocupat personal de găsirea unui fast-food care să prepare sandvişuri cu multă vitamina E pentru a rezona oarecum cu numele companiei. Astfel începând de azi la bordul avioanelor găsim senvişuri bogate în acest complex de vitamine: E202, E322, E452 etc. Pentru a ne potoli curiozitatea oficialul ne-a pus la dispoziție o listă cu ingredientele folosite. Sănătate curată, am zis noi!

Compania anunță că noile norme vor fi aplicate doar experimental aeronavelor care decolează de pe Aeroportul Internațional „Aurel Vlaicu” din Galați (aeroport ce poartă numele city managerului Aurel Vlaicu, cel care a pus o piatră serioasă la temelia aviației gălățene) iar începînd de anul viitor acestea se vor aplica pe toate aeronavele din dotare.

ATENȚIE! Acest articol folosește tehnici de publicitate mascată. Mulțumim mascat pe această cale celor care ne-au sprijinit în activitatea noastră de documentare, aceștia fiind: Tampax și Vitamina E, ambele de mînă mare.

MARE ATENȚIE! Facem precizarea mai mult decît necesară că acest text este un pamflet! Doar nu credeați că Galațiul are aeroport sau că Wizzair vinde sandvișuri atât de proaste! Într-adevăr Aurel Vlaicu este city manager dar nu a avut, nu are și nu va avea vreodată în vedere construirea unui aeroport la Galați.

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook Email

Zero comentarii deocamdata... Hai, prinde curaj!

Leave a Reply