Urmează…

Se pare că viața nu e chiar așa de simplă iar lucrurile încep să se „precipite” olecuță cam tare.

Colegul Cristian își face de cap și participă la un concurs. Personal nu am nimic împotrivă și cred că nimeni nu-i poate imputa nimic, omul e concurent, participă, cîștigă și gata, ce atîta vrăjeală&amețeală. Cu toate astea îmi pune la încercare pudibonderia dar pe de altă parte mă tăvălește-n versuri care-mi merg la suflet. Cum să fac să fie bine?

Eu zic să vă arăt despre ce e vorba, voi citiți, vă bucurați de operă, apreciați și dați cu presupusul, așa ca niște experți ce sînteți. Mîine, cam pe la ora cînd se cracănă de zîuă, Cristian publică acilea pe blog un text în versuri care se intitulează „Intermediar„. Urmează încă unul că tre’ să fie cu soț. Dar că să înțelegi cam cum stă treaba apeasă pe linkul acesta și află cerințele organizatorului. Următorul text, tot în versuri, va fi publicat după ce se mai întîlnește Cristi cu muza, o tipă beton, o știu eu!

Nu uita să-l susții pe Cristian! Chiar și cu gîndul! Nu e nevoie să votezi, să dai un sms ori să suni un prieten, trebuie doar să citești și să te bucuri de artă. E gratis, free, moacă, e la ofertă sau cum vrei tu să-i zici dar nu uita să-i urezi autorului toate cele bune!

Caută de dimineață, aici pe blog, ca să te trezești… Ca să te trezești! 🙂

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook Email

7 comentarii pentru “Urmează…”