Urmează…

Se pare că viața nu e chiar așa de simplă iar lucrurile încep să se „precipite” olecuță cam tare.

Colegul Cristian își face de cap și participă la un concurs. Personal nu am nimic împotrivă și cred că nimeni nu-i poate imputa nimic, omul e concurent, participă, cîștigă și gata, ce atîta vrăjeală&amețeală. Cu toate astea îmi pune la încercare pudibonderia dar pe de altă parte mă tăvălește-n versuri care-mi merg la suflet. Cum să fac să fie bine?

Eu zic să vă arăt despre ce e vorba, voi citiți, vă bucurați de operă, apreciați și dați cu presupusul, așa ca niște experți ce sînteți. Mîine, cam pe la ora cînd se cracănă de zîuă, Cristian publică acilea pe blog un text în versuri care se intitulează „Intermediar„. Urmează încă unul că tre’ să fie cu soț. Dar că să înțelegi cam cum stă treaba apeasă pe linkul acesta și află cerințele organizatorului. Următorul text, tot în versuri, va fi publicat după ce se mai întîlnește Cristi cu muza, o tipă beton, o știu eu!

Nu uita să-l susții pe Cristian! Chiar și cu gîndul! Nu e nevoie să votezi, să dai un sms ori să suni un prieten, trebuie doar să citești și să te bucuri de artă. E gratis, free, moacă, e la ofertă sau cum vrei tu să-i zici dar nu uita să-i urezi autorului toate cele bune!

Caută de dimineață, aici pe blog, ca să te trezești… Ca să te trezești! 🙂

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook Email

7 Responses to “Urmează…”

 1. Pai asteptam cu drag, ce sa mai.

  PS. Muza e aia blonda cu fusta scurta rosie de pe Lujerului ?

  • E pusă la dospit, nu ştiu ce-i face hautoru’ da-l las să-şi facă mendrele cu muza. Nu ştiu dacă e de pe Lujerului da’ ştiu că se mulează bine pe situaţie cînd e nevoie de ea!

   • Coane, io ma rog sa castige. Pe langa faptul ca are tot ce-i trebuie pentru asta, inclusiv grauntele ala de nebunie frumoasa care da savoare scriiturii, poate ca ne alegem si noi cu o vodka mica din premiul ala fabulos. Nu de alta, dar a venit frigul.

 2. Pai cum sa nu il sustin pe Cristian? Cu toata inima! Abia astept sa vad ce compune. O sa ma duc la culcare ca sa vina mai repede dimineata! 🙂

 3. Succes. Sigur va castiga!

Trackbacks/Pingbacks

 1. Concurs FAIN | Pioneza dintre fese - 21 octombrie 2011

  […] zilele trecute în textul “Urmează…” că Cristian va participa la un concurs. Acesta s-a încheiat, acum se dau note şi urmează […]