Un laptop la vremea lui…

→→→ articol publicitar  ←←←

Nu știu dacă sînteți la curent dar românia se află în cercul lumii bune atunci cînd se vorbește de „țeava” de internet. Foarte puține țări din Europa beneficiază de vitezele de download și upload de care beneficiem noi la prețuri așa de sexy. Mai mult decît atît dincolo de granițele româniei foarte rar găsești un hotspot free unde să te poți lăfăi pe internet cum o poți face în multe din terasele, restaurantele sau hotelurile de la noi.

Am aprofundat ceva mai atent subiectul în momentul în care am auzit o știre care spunea că magazinele online nu au avut pierderi în acești ani de criză, au stagnat sau chiar au avut creșteri semnificative privind vînzările. Mi s-a părut cam fantastică știrea dar după cîteva căutări am găsit răspunsul la întrebarea de ce magazine online au răzbătut relativ lejer prin meandrele crizei. Unul din motive ar fi faptul că utilizatorul de internet s-a mai cizelat, a simțit pe propriul buget că e mai rentabil să-ți faci un abonament serios la internet decît să stai agățat clandestin la o rețea de cartier. În plus tehnologia a intrat adînc în buzunarele noastre și am aflat de ceva timp că plasticul pe care ne intră salariul are mult mai multe întrebuințări și, după o perioadă de tatonare, am început să tratăm serios tema cumpărăturilor online. Acum avem curaj să folosim cardul și în mediul online și a devenit un obicei atunci cînd căutăm să achiziționăm un laptop Dell, spre exemplu, să facem un tur de orizon prin magazinele online, acestea oferind o hartă exactă a prețului unui astfel de obiect.

Apropos de acest tur de orizont, făcem zilele trecute o trecere în revistă a unor laptopuri, eu fiind puțin cam varză la acestă materie, și mi s-a lipit de memorie o configurație care cred că și-ar merita bănuții. Este vorba despre Dell Studio 1745 (procesor Intel Core 2 Duo T6600, display led, rezoluție 1440 x 900, diagonală 17,3, RAM 4G, hard 500G și altele). Oricum aștept păreri de la specialiști înainte de a „face piața” dar arată într-un fel anume și pot spune că e pe gustul meu: serios, elegant, destul de masculin și puternic… E clar că gusturile nu se discută și că fiecare are preferințelel lui dar nu ar strica să vă clătiți ochii cu un astfel de „bolid” și chiar să vă imaginați la bordul lui.

E clar că-mi trebuie laptop, nu aș căuta degeaba pe internet tot felul de date, iar acest Dell Studio se cam împacă și cu ideea mea de design și cu prețul care se încadrează bine în bugetul meu care este oarecum redus în ultima vreme. Cu acest instrument, cu o legătură la net bună și cu puțină imaginație pot administra lejer Pioneza dintre fese, că doar n-o fi foc!

{meneopol}

Dacă ți-a plăcut acest articol mult de tot te invit să te abonezi la RSS. Dacă ți-a plăcut acest articol mult, mult de tot atunci te invit să te înregistrezi pe site ca să devii membru în comunitatea noastră și poate într-o zi dărîmăm guvernul, construim o autostradă sau… bem o bere!
Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook Email

1 comentariu pentru “Un laptop la vremea lui…”