Uite cum stă treaba

Vremurile sînt cum sînt, oamenii sînt cum sînt. Deja cînd vorbim de stres sîntem profesionişti în domeniu. Iar surse de stres găsim peste tot şi dacă nu avem facem.
Gmx scrie astăzi despre „Cearta” şi surse de făcut nervi şi draci. Dar mai am un punct de vede interesant şi pe care vreau să-l citeşti. Raluca Hritcu scrie în „Ştii s-o iei?” despre racţiile noastre stîngace în momentul în care atingem civilizaţia. Nu e motiv de ruşinare, am fost închişi în ultimii 50 de ani, nu avem de unde şti fericirile şi nefericirile civilizaţiei. Dar ar fi ideal dacă am reuşi cît mai mulţi dintre noi să le cunoaştem pentru a vedea cît de simplă este viaţa şi cît de mult ne-o complicăm singurei.

Hallstatt, Austria

Într-un comentariu visam un concediu la munte, în Austria. Aş putea foarte bine să mă relaxez în Maramureş unde sînt oameni şi locuri perfecte pentru aşa ceva, dar ideea este să schimb puţin locurile, energiile, aerul, oamenii… Aş vrea un loc ca în poza alăturată dar fără telefon, televizor şi internet. Dacă sînt sincer şi spun că aş vrea să nu mai aud de voi o săptămînă vă supăraţi?

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook Email

3 comentarii pentru “Uite cum stă treaba”