Uite ce-am găsit!

Ştiu că acum vo 2-3000 mii de ani Pioneza dintre fese.ro avea un obicei frumos prin care îi salutam pe cei din blogroll şi-anume enumeram cîteva articole interesante scrise de cei care se afişau în secţiunea amintită. Îndeletnicirile frumoase ca şi cele mai grele vicii din viaţă dispar încet încet sau pur şi simpu hodoronc-tronc, aşa cum am lăsat eu ţigara. Aşa se întîmplă că de ceva vreme nu s-a mai scris nimic în „Şapte zile în zece titluri”, adică autorul s-a lăsat pe o ureche şi probabil merită puţin ciufulit. Dar să trecem peste violenţe şi să ajungem la subiect.

Vroiam să vă arăt noua mea descoperire. E o plăcere să descoperi adevăruri pe care le ştii de-o viaţă dar pe care nu ai fost niciodată în stare să le exprimi atît de simplu, onest faţă de tine şi ceilalţi, artistic şi atît de… perfect. Îl ştiţi pe Richie? Dacă nu-l ştiţi e timpul să-l cunoaşteţi. A scris ceva despre fete şi cum toţi sîntem interesaţi de acestea vă recomand să vă documentaţi. Cum spunea şi Cerbulvechi:

Da. Fără discuţie unul dintre cele mai profi articole pe care le-am citit vreodată.

Uite aşa se găseşte cîte unul să scrie lucruri interesante. Ne e indiferent dacă în spatele unui nume ca Richie se ascunde un băieţaş care le zice mai bine decît jumătate din blogări? Oare e bine că unii dintre noi ne limităm la aplauze doar pentru cei consacraţi fără a mai avea ochi pentru blogurile adevărate?
Deci, să purcedem zic, în Richie’s Day.

Dacă ţi-a plăcut acest articol mult de tot te invit să te abonezi la RSS. Dacă ţi-a plăcut acest articol mult, mult de tot atunci te invit să te înregistrezi pe site ca să devii membru în comunitatea noastră şi poate într-o zi dărîmăm guvernul, construim o autostradă sau… bem o bere!
Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook Email

2 comentarii pentru “Uite ce-am găsit!”