Ştiinţă şi Tehnică se relansează

→→→ articol publicitar ←←←

Şi ar fi fost culmea să nu se întîmple acum cînd tehnologia este mai interesantă ca niciodată!

Despre revista lansată în 1884 (uau!, cînd a trecut atîta timp?) chiar Alexandru Mironov spunea că „este pur şi simplu un pas de revenire în civilizaţia omului.” Şi aşa şi este. După cum spuneam ştiinţa şi tehnica ultimilor decenii a forţat nota explodînd cu tot felul de lucruri interesante şi ademenitoare. Revista Ştiinţă şi Tehnică a cuprins în paginile ei, de cînd mă ştiu, tot ce mişcă în acest domeniu. A venit vremea să se arate din nou pe piaţă, într-o formulă nouă şi adaptată la cerinţele actuale, susţinînd între cele două coperţi 120 de pagini de noutăţi în ştiinţe şi tehnologii sau răspunsuri la nenumăratele întrebări din domeniu.

Marc Ulieriu (redactor şef Ştiinţă & Tehnică) susţine că revista are o nouă abordare editorială şi că vizează să coaguleze cea mai mare comunitate a tinerilor pasionaţi de ştiinţă din România. Mie îmi place atunci cînd se face referire la tineri şi cînd se construieşte pentru ei.

Vreau să mai amintesc şi despre faptul că există patru tipuri de abonament, 3 – 6 – 12 şi 24 de luni, cel mai ieftin fiind de doar 25 ron.

Cîteva titluri din numărul următor:

  • Ce s-ar întâmpla dacă… ar dispărea Internetul?
  • Cel mai performant submarin din lume
  • Roboţii inteligenţi ai secolului XXI
  • Liber arbitru vs. destin în lumea ştiinţelor
  • Navetele spaţiale ale viitorului

Lectură plăcută! 🙂

Acest articol participă la o campanie de promovare a revistei Ştiinţă şi Tehnică iniţiată de Chinezu.eu
Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook Email

5 comentarii pentru “Ştiinţă şi Tehnică se relansează”