Sorcova

Sorcova vesela, la anu’ şi la mulţi ani! Să ai parte de un an nou!

Anul ăsta nou să fie cel mai bun de până acum! Iar cel care vine şi următoarele după, să fie cele mai bune de până atunci. Să-ţi fie din ce în ce mai bine, exponenţial – fiecare nou an să fie mai bogat, mai inspirat şi plin de iubire ca cel dinainte, an de an, pentru tot restul vieţii şi mai departe de-atât, prin ceea ce creezi şi laşi în urmă.

Cea mai frumoasă urare pe care-am primit-o în ultima zi a anului trecut a fost:

Pune-ţi întrebări, iartă repede, iubeşte adevărat, încalcă „regulile”, râzi fără reţinere şi nu regreta nimic din ce te-a făcut să zâmbeşti sau să simţi!

Aş adăuga „Nu regreta nimic!” şi atât. Pentru că clipa asta nu merită irosită cu imagini despre trecut sau cu regrete. Şi dacă ai dat cu muci’-n fasole nu înseamnă că ai greşit, ci ai descoperit o cale care nu funcţionează. Şi asta e bine!

Iar când spun „Tot binele din lume!” nu o spun ca şi cum ar fi o urare care „trebuie” rostită în preajma noului an, ci mai degrabă ca o constatare a faptului că binele este starea naturală a tuturor lucrurilor şi când crezi că ceva (sau totul) nu-i bine trebuie doar să-ţi aminteşti de adevărul ăsta simplu.

Ura!

Bogdan
www.stoarcecreierul.ro

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook Email

Zero comentarii deocamdata... Hai, prinde curaj!

Leave a Reply