Sex oral de post aveţi?

Nu pot să trec cu vederea următoarea problemă ridicată de csid.ro: o femeie care face sex oral se mai poate numi vegetariană? Adevărat că lumea s-a schimbat, este mult mai activă, mai inteligentă, dar sexul ridică din ce în ce mai multe probleme celor care-l practică.

Sînt vegetariană convinsă, doctore, şi iau asta foarte în serios. Dar îmi place sexul oral. Şi deodată, într-o zi, am realizat că ceea ce făceam nu era tocmai vegetarian! Pînă la urmă, am rezolvat-o. Încă o mai fac şi încă îmi place – dar nu înghit! Nici măcar o picătură!

Ştiu că sînteţi o groază de răutăcioşi care o să faceţi glume pe seama dilemei preafrumoasei domniţe dar… problema este foarte spinoasă. Eu zic că ar trebui discutată chiar şi în sînul bisericii. Este o problemă serioasă în primul rînd pentru că sînt implicaţi ambii parteneri. Ce te faci dacă partenerul nu e vegetarian şi nu se va mai bucura de o plăcere firească, naturală? Este clar că vor apărea complicaţii de ordin psihologic în relaţia celor doi, poate chiar va fi nevoie de cîteva şedinţe la psiholog. Sau, mai mult, la un consilier matrimonial care să mai salveze ceva din relaţia zdruncinată de această năpastă apăruta peste noapte (sau… peste zi, în funcţie de ora la care se execută sexul oral).

Dragă domniţă, noi cei de la Pioneza dintre fese şi cititorii noştri, chiar dacă nu sîntem specialişti în acest domeniu, ne-am gîndit să-ţi dăm următorul sfat: fă treaba pînă la capăt şi, de-acolo de jos, priveşte în ochii lui. Ai să vezi fericirea şi-ai să uiţi de toate legumele de pe faţa pămîntului.

Citeşte întregul articol aici.

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook Email

Zero comentarii deocamdata... Hai, prinde curaj!

Leave a Reply