Scurtisime

  • Legea falimentului personal nu ar trebui să ne bucure de nici o culoare dar astea sînt vremurile şi aşa trebuie să dansăm. Acest concept american intră în curînd şi pe meleagurile noastre tocmai pentru a mai potenţa nesaţul băncilor de a recupera din datoriile celor care, fără voia lor, au rămas fără posibilitatea de a se achita de datorii. Această lege este o pălmuţă peste boticul băncilor dar să nu uităm că românia se mişcă greu la nivel legislativ şi că probabil va mai dura ceva pînă se va implementa. Mai multe detalii aici.
  • În Eu nu cred vorbeam despre o oarecare reticenţă a statelor puternice economic vizavi de implementarea conceptului de uniune europeană.  Iată că această criză face să se deschidă răni mai vechi, Germania şi Franţa dovedind că nu se iubesc şi la bine şi la greu cum ar crede unii. Disputele vechi au rămas vii şi acerbe, actuale şi destul de aprigi. Mai multe detalii aici.
  • Şi dacă tot dau eu link-uri către alte site-uri ţin să vă anunţ că s-a inventat un tratament special pentru cei dependenţi de internet. Eu nu aş recomanda un spital pentru aşa ceva ci mai degrabă plimbări prin pădure dar dacă simţiţi nevoia de ajutor de specialitate citiţi instrucţiunile de-aici.

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook Email

Zero comentarii deocamdata... Hai, prinde curaj!

Leave a Reply