Șapte zile în zece titluri (5-11 iulie)

Am ceva articole mișto pentru voi dar aș vrea să începem cu începutul. Adică să dăm Cezarului și, mai cu seamă, să nu-i luăm.
După cum mă știi am un respect deosebit pentru tineri. Nu cred în povestea că ei îmi vor plăti mie pensia în primul rînd pentru că vîrsta de pensionare s-a dus departe de momentul în care aș vrea io să mă ușchesc. Mi-am propus să mor pe la 50 de ani, sănătos și în putere. E o afacere pentru toată lumea. Dar, revenind la tineri, cred din tot sufletul meu că dacă nu-i sprijinim noi se alege praful de o adolescență care ar trebui să fie frumoasă și fără griji. Și-apoi de ce ne-ar da bună ziua dacă îi tratăm de sus? Și, pînă la urmă, sîntem noi mai sus față de ei? Sau mai e nevoie de încă o generație de sacrificiu?
Ziceam într-o postare mai veche că tinerii zilelor noastre sînt cu două capete peste nivelul nostru de inteligență și că nu ne vor ierta niciodată pentru ultimii 20 de ani în care n-am făcut nimic. Așa că… vă recomnad să vizitați măcar două bloguri: Blogu a lu’Emilian și Totul despre dragoste. Copilașii sînt la început și au nevoie de părerea voastră. Dar să nu-i tratați ca pe niște copilași, nu mai sînt de mult. În plus le-ar face bine niște sfaturi și vo două șuturi în fund pentru greșeli gramaticale, diacritice, aranjarea în pagină, teme abordate, stil etc. Găsiți măcar 5 minute pentru a frunzări site-urile lor și pentru a face un comentariu scurt dar adevărat. Mulțam!

Ș-apăi cum dracu să nu ți să suie la capăt aerele de vedetă cînd cetești de-astea:

„… Pioneza dintre fese , un blog cu destul de multe <<fițe>>, ce să mai la deal, la vale , este un blog bun printre blogurile de elită ale blogosferei românești…”

Uite de-aici. Am zis io că ajung vedetă dar nu mă credea niminea… Sîc!

Gmx are una tare de tot, mi-a plăcut mult. Se numește Petiție online și inițial am avut tendința să fug de-acolo că nu mai cred în așa ceva și, mai mult decît atît, chiar sînt împotriva acestora. Dar ce să vezi? Minune! Miracol! Gisîs! Nu e numai o petiție, sînt mai multe! 🙂

‘mnealui după o perioadă lungă de cercetări și experimente a găsit pur întîmplător, într-un mail, leacul pentru… cancer. Adevărul că cele mai mari descoperiri ale lumii nu s-au făcut în laborator ci pe stradă, în aer liber sau în cutia poștală.

Moshe & Mordechai blog – Aici vă recomand două articole: unul se intitulește ” New generation ” și se încadrează în segmentul cultură sexuală pentru părinți (cu dedicație, fărăr număr, de la copii), iar celălalt se numește ” Cuvîntul care începe cu N ” (nu, nu are legătură cu The “N” word al Dulcineei mele). Miștoace amîndouă perspectivele, și de viitor!

Pe Num Lock’s Blog citim despre arta de a găsi scuze. Adevărul că sîntem artiști emeriți… Pardon, mă scuzați! Nu e treaba mea.

De pe Pârțuri 2.0 am luat una mai veche dar mișto. E de la granița dintre Pakistan – India.

Raluca Hritcu a avut ocazia să vadă marea finală în Olanda. Aș vrea totuși să aduc o completare scurtă la articolul ei și să spun că eu, ca suporter, mă bucur și la reluare dar mai ales la următorul rînd de bere. Că așa-i în tenis!

Vampir sictirit Costache zice multe da’ uite două apăsate: una acilea și una acilea.

Acestea ziind fise… toate cele bune la famelie și copilași acasă! Tam Tam!

 

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook Email

2 comentarii pentru “Șapte zile în zece titluri (5-11 iulie)”