Șapte zile în zece titluri (22 – 28 martie)

‘mnealui… s-a angajat. Și nu oriunde, este în corpul de control al primului ministru, departamentul Taxe si impozite. Grea meserie! Dar măcar avem pe cine să înjurăm de-acum cînd apar taxe noi…

Artistu… nu știa cum să facă rost de un dos de palmă de la Dumnezeu. Auzise el că cică nimic nu se compară cu norocul pe care ți-l dă Dumnezeu cu mîna lui proprie și personală. Se tot foia, se tot agita, căuta în stînga, căuta în dreapta… și cînd colo ce credeți? A găsit prin Rai, aruncată într-un colț, o „Măgăoaie”. A apucat cu toate puterile de ea, a ridicato deasupra capului și-a decretat: Să ne facem “măgăoaie” cioplită la care să ne închinăm! Și uite-așa Dumnezeu s-a supărat și la altoit. Acum așteaptă cuminte cîștigul la loto mult visat. Succes!

Daily Cotcodac… Ăștia de la Daily Cotcodac sînt niște șpăgari, știu io sigur din surse sigure altfel nu aveau cum să cîștige la Roblogincest, fest, mă scuzați! Păi io am vizitatori mai de seamă decît ei. Știu, știu, o să ziceți că la ei e mai mulți, că la mine e vo doi per săptămînă… Mă lăsați? Calitatea contează! Dar, hai că mă enervez…
Ei ne oferă un scurt ghid al utilizatorilor de telefoane mobile: Cum vorbesc popoarele la mobil

Gmx… Cînd a zis Și mâine este o zi să știți că avea un plan diabolic de exterminare a propriilor copii… Dar cu mă știți convingător atunci cînd trebuie, articolul de-aici a readus sentimentul matern în sufletul ei.

NWRadu… Din ciclul „Nu mai da mamă în mine/ că greva profesorilor vine/ și tre’ s-arăt bine-n mulțime”, aici aflăm De ce grevele profesorilor sunt mereu varza.

Pagina lu’ Claudiu… Cică Jojo se dezbracă în… Ne mai interesează unde?

Starchimachim… Iaca dilemă: Cum se scrie corect?

De săctămîna viitoare o să avem un nou site în blogroll, se numește Reclame comentate și pentru că este la început de drum trebuie să-i dăm un șut în fund pentru a păși mai cu spor înainte (că înainte era mai bine). Aștept să vă implicați activ și să propuneți reclame care vi se par ciudate, crăcănate, nedrepte, mincinoase, eronate, defecte, infecte, abjecte etc.

Hai, o zi nemaitîgîdîm tuturor!

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook Email

3 comentarii pentru “Șapte zile în zece titluri (22 – 28 martie)”