Şapte zile în zece titluri (19-25 aprilie)

A fost o săptămînă grea. De fapt cred că trendul acesta negativ se accentuează de la o zi la alta. Nu trebuie să fii un pesimist macabru ca să-ţi dai seama cînd prietenii te găsesc doar atunci cînd au nevoie sau că e nevoie de un vinovat  oficial pentru erorile sau ororile noastre.

  • Gmx… Dacă ai greşit şi e nevoie de un vinovat care să-ţi spele păcatele caută unul mare ca să fie credibil… Noi credem în orice, nu cercetăm.  Deci Vinovatul este…
  • Artistu… ne vorbeşte despre experienţa momentelor de lansare la apă. Părerea mea este că e un caz fericit. Citeşte aici.
  • ‘mnealui… iar a scris scurt şi apăsat. Mi-ar fi foarte greu să zic despre consumatorii de aşa ceva că sînt o adunătură de proşti pentru că ei sînt mulţi iar eu sînt puţin. Dar cum mama dracului să spui „io am consumat produsul convins de o astfel de reclamă„?
  • NWRadu… comentează ca un nesimţit o ştire care a trecut zilele acestea pe la urechea multora dar puţini au pus mîna pe un abac ca să facă o socoteală scurtă. E treaba ta, măi Radule?
  • Reclame comentate… Citeşte asta şi asta şi… propune şi tu ceva. Niciodată nu strică să-ţi spui părerea despre obiectele sau serviciile promovate şi felul în care sînt promovate.
  • Moshe & Mordechai… are ceva cu Timonierul patriei, nu că noi l-am iubi prea mult. Unde îl prinde cum îi rade vo două. Iaca na frumuşaţă de exponată acilea.
  • Num Lock’s Blog semnat de excesdesare este nou venit în blogroll-ul meu. De aceea aş vrea să vă aruncaţi un ochi în rubricuţa „Nu o să vă spun” şi unul în articolul „Dezbatere publică„.

Hai, respectele mele!

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook Email

4 comentarii pentru “Şapte zile în zece titluri (19-25 aprilie)”