Șapte zile în zece titluri (15 – 21 martie)

Mi s-a zis că am gura mare și figuri în cap… Ce bine că pe blog nu se văd lucrurile chiar așa, adică aici sînt mai potolit. Sînt convins că va veni vremea să mă tragă cineva de boașe pentru ceea ce scriu aici dar pînă atunci… stai să vezi ce-am citit săptămîna asta.

Așadar să începem cu noi intrații în blogroll-ul meu. Vorbesc de NWRadu care îl înlocuiește pe PAH care nu a mai scris nimic deci despre care nu mai pot spune că-l citesc cu plăcere. Iar NWRadu face o mini investigație care chiar merită băgată în seamă. Uite chiar aici.
Titluri asemănătoare:

‘mnealui… rămîne scurt și la obiect. Nu știu la ce se referea dar vezi că zicea că… a căzut unu pe jos sau…  e ceva pe jos, nu știu. Mergi și vezi ce vrea să zică în Amice, nu esti idot, esti pa!

Artistu… Știi cum este treaba cu artiștii ăștia? Îți zic io: ăștia nu plătesc impozite la stat și țin banii la saltea de crapă salteaua în paișpe. Uite unde s-a cazat Artistu’ meu – RESIDENTIAL PARK… mancati-as luxu’ lu matale!
Recomand să descărcați pps-ul de-aici.

Daily Cotcodac… Mie îmi plac oamenii care vin cu idei strălucite la momentul potrivit. Adică fratemeleu alb, nu te apuca de treabă pînă nu iei o pauză serioasă să-ți tragi sufletul. Soluție pentru stejarii noștri – din titlu ai zice că sînt călări pe lopeți alături de Tatulici la împădurirea planetei, dar nu e chiar așa.

Gmx… și-a luat inima-n dinți și s-a hotărît unde vrea să se cazeze după… o vreme. Cică Voi ajunge în iad. Părerea ei! Ea crede că fiecare se duce unde vrea?

Nicu Stănescu… rămîne mare om, mare caracter și ne mai arată o măslină contrafăcută. Rotoscoping 2

Pagina lu’ Claudiu… ne arată în premieră pe țară cît va plăti Sony ca să reediteze nește chestii, nește treburi.

Revolte… ne învață două lucruri care țin de supraviețuire: care-i legătura dintre o agendă și o viagra și cum poți să mănînci cu doar 100.000 lei o prăjitură. Super ofertă, părerea mea.

Starchimachim… cred că a frecventat cercuri apropiate lui Bivolaru că ne recoamndă o cură cu gaze naturale.

Hai, o zi nemaitîgîdîm tuturor!

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook Email

4 comentarii pentru “Șapte zile în zece titluri (15 – 21 martie)”