Roblogfest, cîstig prin neprezentare

Din nefericire unul din bloggerii pe care-i citesc cu plăcere, într-un comentariu pe blogul meu, a avut mare dreptate cînd zicea:

”  …m-am saturat de “zoaiele” care raman de fiecare data in urma ROBLOGFEST-ului!  „

Nambăr uambărul blogosferei româneşti scrie un articol despre Roblogfest. Ne arată pentru a mia oară că el va fi maimuţa preferată pentru şedinţele foto şi subliniază faptul că Roblogfest-ul este cel mai important eveniment dedicat bogosferei. Din nefericire şi pentru Roblogfest şi pentru el, ceva mai jos (în comentarii) răspunde la o provocare infantilă şi astfel se contrazice şi contrazice chiar spiritul acestei competiţii:

”   principalul obiectiv al roblogfest este coagularea comunitatii bloggerilor din Romania iar atunci cand ne-am propus sa il organizam am avut in vedere urmatoarele principii:

1 – …
2 – …
3 – …
4 – Cel mai important lucru – vrem sa ne simtim bine nu sa creem dispute sau animozitati.   „

Iată scurta discuţie ce a făcut să-mi moară la intrare (click pe foto):

zoso.ro

 

Nu cred că mai contează faptul că înainte de a publica acest articol am cerut celor de la roblogfest să nu se pişe pe mine ci să şteargă din competiţie www.pionezadintrefese.ro. Iar maimuţărelile nambăr uambărului blogosferei româneşti nu sînt singurul motiv pentru care mă retrag din Roblogfest. Ar mai fi un amănunt de adîncă profunzime. Unul din membrii juriului este chiar vestitul şi inegalabilul Adrian Năstase (poate vreţi să-l citiţi sau l-aţi citi deja? :)). Un alt membru de samă şi cu verticalitate orizontală este copilaşul de suflet al lui Dinu Patriciu, domnul Robert Turcescu. Acum înţeleg eu de ce Artistul făcea referire la „zoaiele” Roblogfest-ului… că e mai multe! 🙂 Şi ca să vă liniştesc trebuie să vă anunţ că lista celor din juriu încă nu e închisă, deci mîine o să aflaţi că la categoria „Blog de-o noapte”  mai jurizează Mihaela, dragostea mea!, la categoria ” Cel mai inteligent blog” jurizează Gigi Becali iar la secţiunea „VideoBlog pixelat” chiar Dinu Patriciu…

Lăsînd gluma şi miştourile vă spun sincer că eu nu vreau să mă piş pe nimeni. Lumea oamenilor simpli din care mă trag şi eu face biju-biju într-un loc anume şi de obicei fără să facă prea mare tam-tam public pe această temă. E doar un… biju-biju, ce mama dracului?!?

 

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook Email

7 comentarii pentru “Roblogfest, cîstig prin neprezentare”