PSD, mîndria ţării

Personal nu sînt deacord să cadă acest guvern decît dacă se hotărăşte careva să-l dea jos cu bîta. Din două motive: cineva trebuie să plătească daunele aduse româniei pe plan politic şi economic în ultimii 20 de ani şi chiar nu cred că o altă şleahtă de guvernanţi va schimba ceva. Toţi o apă şi-un pămînt. În plus scandalul cu moţiunea a scos în evidenţă faptul că opoziţia e mai slabă decît permite legea. Cum mama dracului să ai pînă şi susţinerea populaţiei şi tu să nu reuşeşti să dărîmi un guvern?! Dar ce vorbesc eu? PSD e opoziţie? PSD este partidul care a inventat corupţia, de ce ar avea populaţia încredere în aşa o mizerie de partid? Vă aduceţi aminte de „baronii locali”? Sub PSD au apărut aceştia şi trăiesc bine-mişto şi azi.

„Voi ne-aţi votat, noi votăm pentru voi!”

Unul din ziarele locale a alocat ieri o jumătate de pagină pentru o reclamă a PSD-ului. Am îndrăznit să o modific puţin pentru a scoate în evidenţă un amănunt care nu tebuie uitat. Nu, nu faptul că aceştia sînt nişte legume, altceva. Reclama este o copie fidelă după cea originală, doar banda albă este în plus. În ea se regăsesc veniturile pe luna martie 2010 ale „personalităţilor” din imagine. Nu mai vorbesc de faptul că sloganul „Voi ne-aţi votat, noi votăm pentru voi!” sună chiar ameninţător, adică cică electorii le-au dat mînă liberă să facă aşa cum cred ei de cuviinţă. Greşit. Chiar au făcut prost ce trebuiau să facă.

În medie un deputat sau un senator papă într-o lună cam 23.000  ron (230.000.000 milioane lei). Cei şase din pictorialul porno au adunat în luna martie 32.763 euro (1.376.046.000 lei), bani pentru care eu voi munci fix 25 de ani ca să-mi achit creditul pentru locuinţă. Iar am ajuns să mă plîng de credit de parcă eu aş fi interesant în această ecuaţie…

Aşa se joacă acest joc, pe bani mulţi. De ce credeţi că opoziţia ar vrea la putere? Pentru că încă e o felie delicioasă de păpat acolo. Jocul de-a puterea încă este o tentaţie pentru hrăpăreţii politici. Faza asta cu „asumarea răspunderii” este iarăşi o mare dilemă pentru mine: cum adică să discutăm despre asumarea răspunderii? Ei nu răspund în faţa noastră pentru ceea ce fac acolo, nu sînt responsabili pentru legile promulgate? Adică trebuie făcută o lege pentru aşa ceva?

Urmează PNL!

Hai, bîşti românia, bîşti!

Up date : Un prieten mă întreabă dacă vorbesc serios vizavi de moţiune… Serios trebuie să vă zic că trebuia trîntit acest guvern. Tot serios cred că „asumarea răspunderii” a fost un „sex oral” scurt pentru opoziţie şi maxim pentru restul muritorilor. Sînt supărat pe PSD şi PNL că nici în ceasul 12 nu are cohones, aşteaptă tot sulimea să le facă treaba. Alte nelămuriri?

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook Email

4 comentarii pentru “PSD, mîndria ţării”