Primiți cu praful?

Puțin praf în ochi primiți? Atunci stați să mă așez mai bine ca să vă nimeresc în felinare. 🙂

Nu prea înțeleg eu cum dreaq stă treaba asta cu durerea închiderii de radiouri și televiziuni că, pe carne de porc dacă vă mint, mare pagubă nu e. Se vede destul de bine că jurnalismul adevărat s-a mutat acolo unde este liber să vorbească, să dezbată, să analizeze: pe internet. Adică acolo unde dacă nu ai ceva de spus, cititorul te pizduie de nu te vezi și te trimite la colț pînă-ți pică fisa că ești un mare prost.

Mare durere mare că se închide Guerrilla! Da frate, e nasol. E nasol că niște oameni pierd locuri de muncă; e nasol că toate astea se întîmplă (probabil) la ordin politic; e nasol că presa nu mai e cîinele de pază ci o javră răpănoasă care o ia pe la spate de la toți lăbarii etc. Dar… să nu ne pierdem cu firea!

Pe asta o știați?

Marius Vintilă

Marius Vintilă

„A, iar acum înțeleg ca s-a lansat zvonul ca le-ar fi luat licenta din cauza de Rosia Montana…ma scuzați dar cand eram acolo am strâns semnături pe post pentru Salvati Rosia timp de o saptamana … si nu mi-a spus nimeni nimic. In afara de Mihaiu care mi a scris un e mail ca s-a saturat de Rosia Montana si sa incetez. Dar desigur el se intorsese din Noua Zeelanda de relativ curând, unde fusese cu RMGC ul si avea fusul moral dat peste cap. Pardon … Orar.” – Marius Vintilă

Deci vrăjeli de-astea cu CNA-ul este mînat politic, că vezi duamne ce nenorocire s-a abătut peste presă, că s-a terminat cu libertatea presei etc. să i le spuneți lu’ Gușă. Cozmin Gușă. Maaare gușă, apropos!

Praf în ochi! Realitatea Media S.A. nu merită atenția nimănui. Să facă bine și s-o lase mai moale cu manipularea și-apoi poate le plîngem de milă. Nu-mi rămîne decît să aștept un CNA atît de deștept încît să-i ia maul și șpagatistului lingău de turnători! Așa să ne ajute Dumnezo!

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook Email

5 comentarii pentru “Primiți cu praful?”