Prietenii mei

Am un plugin care îmi arată cine trimite trafic către site-ul meu. Într-o zi normală lista cuprinde aproximativ 40 de referali iar cel mai des Google este cel care apare în listă. Dar nu este de neglijat nici segmentul celălalt de site-uri care fac aceste trimiteri către mine adică, fără să o scald prea mult, eu sînt foarte mulţumit!

Ieri (25.03) a fost una dintre cele mai slabe zile la acest capitol, în total adunînd 19 referali de toţi din care 11  link-uri veneau de la Google. Cu toate acestea pot spune că a fost una dintre cele mai preţioase zile din viaţa acestui blog. Doi prieteni pe care nu i-am cunoscut personal pînă la această oră (un amănunt care merită atenţie!) au dedicat cîteva minuţele din viaţa lor şi cîte un articol site-ului meu. Este vorba despre Christian şi Tudor iar articolele care fac trimitere către Pioneză sînt „Meneopol” şi „Rentabilitatea seo a unui blogroll„.

Chinezu decreta zilele trecute „Ziua celor trei link-uri„. Tovarăşul nostru de drum, în speţă Chinezu, a ambalat sub formă de leapşă, decret, lege, obligaţie morală sau cum vreţi voi să-i ziceţi, o metodă seo de care foarte puţini dintre noi „abuzează”. Această metodă de promovare prin link-uri în interiorul articolului este una dintre cele mai elegante, discrete şi naturale forme prin care poţi ajuta la formarea unei blogosfere de calitate.

Acestea fiind spuse vă declar cu mîna pe suflet că mă simt bine atunci cînd regăsesc Pioneza dintre fese în blogroll-uri dar cînd îmi apare numele în articole precum cele semnate de Tudor şi Christian… îmi vine să chiui!

Vă mulţumim!

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook Email

2 comentarii pentru “Prietenii mei”