Portret în natură

Workshop cu Mircea Bezergheanu

„Portret în natură” este un workshop foto organizat de Mircea în perioada  24, 25, 26 iunie 2011.

 

Se vor studia:

  • metodele de iluminare folosind doar lumina soarelui, precum şi combinaţii între lumina soarelui şi lumina de blitz.
  • compoziţii care să integreze armonios subiectul în cadrul natural, de la alegerea culorilor pînă la încadrare.
  • alegerea distanţei focale optime pentru diverse abordări ale subiectului, vom studia diferenţele, avantajele, dezavantajele cîtorva obiective folosite în fotografia de portret. Vom avea la dispoziţie obiective cu plaja focală cuprinsă între 14 si 800 mm, între care sa remarca cîteva piese “magice” 24/1,4 – 35/1,4 – 85/1,4 – 300/2,8 – 800/5,6.

Dacă eu sînt mort după lumina dimineţii am aflat că fotografii o numesc „lumină dificilă”. Probabil ştiu ei ceva că altfel nu aruncau cu vorbe. Şi lumina amurgului pune probleme fotografilor motiv pentru care se va aprofunda şi acest subiect. În plus în jurul unui foc de tabără se vor combina trei tipuri de lumina: cea ambiantă, cea dată de focul de tabără şi cea de la blitz-uri. Fotografii şi pasionaţii de fotografie ştiu cel mai bine despre ce este vorba aşa că… spor la treabă.

Pentru detalii legate de organizare, cazare, costuri, înscrieri folosiţi cu încredere adresa de email [email protected] . Pentru detalii legate de iniţiatorul proiectului vizitaţi www.bezergheanu.com

foto: Mircea Bezergheanu
Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook Email

4 comentarii pentru “Portret în natură”