Pe ei, pe mama lor ©

Bună ziua românilor care fuck și poartă dialoguri și polemici despre lucrurile importante. Bun găsit și celor care se fuck între ei prin monologuri mai mult sau mai putin isterice.

Vă transmit live, că ați ajuns pe arena Națională în contextul de a alege între cancer și sida! Cancerul e de când lumea, sida a apărut prin ’80 și ceva, dar ambele ucid lent.

Meciul e între echipele USL și ARD. Un derby local, cu politicieni-amatori-de-joc care manipulează spectatorii și mingea în folosul lor.

Adică, dacă ești spectator român, și ce altceva să fii de 85 de ani?, te dai ori cu unii, ori cu alții, pentru a trăi bine.

Nu poți trăi bine pentru că pur și simplu ești o ființă umană și există un regulament de ordine interioară numit Constituție și o Cartă A Drepturilor Omului (ce-o mai fi și aia…). Nțțț, tu ai sistemul imunitar la pământ, pârloagă și trebuie neapărat să fii cu unii pentru a fi împotriva celorlalți!

Afară este în continuare o vreme de ieșit, afară sunt condiții mai bune, afară simți-că-poți-să-suporți, în țară însă noi vorbim nu gândim…

 

Înaintea partidei a fost efectuat un test anti, în urma căruia jucătorului Diaconu Mircea i s-au găsit urme de incompabilitate în sânge și a fost eliminat 4 ani.

La ARD veți recunoaște câțiva old-boys și câteva VIPuliste, vedete ale clubului-portocaliu din acea generație care a câștigat trofeul suprem.

În echipa USL, e de ținut minte și delegat la confruntare același lot lărgit care, după îndelungate cantonamente în opoziție, a primit în sfârșit dezlegare la echipamentul de joc.

Tribunele se suspectează între ele, nimeni nu mai vede pe nimeni nicăieri, de aceea, în arenă, dar mai ales în jurul arenei, e plin. E plin de dezgust. Foarte mulți dintre noi au ales să-și bage neutralitatea totală a neimplicării active.

Și iată fluierul de început al arbitrului PPDD, cunoscut poporului-de-televizor și ca Domnu’ Dan. Dan însemna râu în sanscrită, având o mare importanță mi(ș)tologică, vezi dispariția Elodiei și apariția sacilor cu ieuro pentru Oltchim. Nu este definitiv exclusă nici ipoteza ca dan să vină de la dec sau BEC, transformare cauzată de fenomenul kappa-cism, un fel de rota-cism, de unde dan=direct=dick dar din fericire încă neatestat cum se cuvine de filologii occidentali, care au un cuvânt greu de spus în această privință.

Cum observasem dinainte cu toții, ARD o va lua popular cu dreapta în timp ce USL va ataca pe mijloc, de la stânga împrejur.

Balonul e foaaarte mare și se află acum la centrul terenului unde ambele formațiuni se manifestă pașnic, ca o singură și oficială echipă a puterii, aflată neîntrerupt la conducerea ostilităților…

Începe meciul… Min.9, fault dur al USL prin tânărul Victor, tot mai experimentatul tânăr Victor care fură. Fură meserie de la mai vârstnicii săi co-echipieri.

Min. 2(01)2  Pe dreapta se evidențiază efortul mai vechi al ju(de)cătoarei Monica, o suficientă valoare europeană care pe lângă diurna și nocturna în valută primește de pe margine și ultimele indicații de la preparatorul psihic german.

În întâmpinare îi iese co-căpitanul USL, ușor de recunoscut după dâra otrăvitoare de floare cu care degajează terenul  intravilan, prin el însuși…

Meciul se desfășoară… Apar desigur și momente de circ, un circ tragicomic unde nu se arată altceva decât halul în care noi, spectatorii, ne-am lăsat pe noi să ajungem.

Min. 66(6) Nea Gigi scapă pe partea stângă dar nu recunoaște și este apucat de tricou de o locatară de apartament din orașul Roman, fană înfocată a propriei sale persoane, prilej ca lui nea Gigi să i se rupă-n paișpe de tricou și din zdreanțo-care-ești-tu-zdreanță să nu-l mai scoată!

Domnu’ Dan fluieră fault deoarece domnu’ nea Gigi se dezechilibrase și era cât pe-aci să cadă de pe liste.

ARD-eul se face zid în jurul suprafeței de pedeapsă acolo unde, direct de la Cucuveni, a fost adusă o cotrocea cât un stejar și plantată exact pe locul executării loviturii de penalitate. Cotroceaua este fără îndoială cea mai tare dintre cele mai tari exoticoioase din țara noastră. Trunchiul său e atât de gros încât nu poate fi cuprins de brațele întinse a mai puțin de șase ju(de)cători!

Ghindele lui au denumirea latină de aeternus traianusAni de-a rândul dintre ramuri i-a căzut câte-o ghindă de mărimea unui antrenor. Frunzele sale sunt mișcate deseori de un tremur fervent. Se pare că tocmai acest tremurat atrage numeroasele cucuvele care-l și încântă cu trilurile lor și-l îmbărbăsează…

Lovitura de stat, adică de fază fixă a fost executată de USL peste zid, prin procedura de lovitură-de-picior-căzută. Datorită lipsei de măiestrie a executivului, execuția trece pe lângă și cotroceaua rãmâne încă doi ani în picioare.

Peste 50%+1 din asistență scandează : la brutărie / javre ordinare / stop joc, stop spice shop / neam săturat de voi, aveți decât un coi / System File Error / pdl, psd, pnl, plm…..

Gooool!…..Gooool! Iată și primul gol al partidei dar nu!, CCR nu validează golul pe motiv că n-a fost gol ci doar un vid de putere iar balonul s-a spart.

Meciul se desfășoară…. Faze fierbinți la poarta din stânga, MeReU scapă singur cu portarul, mereu singur, tot mai singur, tot mai prins în offside dar cu atac la persoană prin alunecare…

Din teren s-a văzut altfel. Observatorii-străini opresc meciul și promit națiunii că vor alcătui o comisie, care comisie va întocmi un raport în limba maghiară cu privire la toate pozițiile din spațiul de joc.

Din peluze se aruncă cu foarte multă carne, în special vită-de-Kobe.

Partida e cu finalizare. Au avut loc ciocniri violente dar jucătorii își dau mâna și promit spectatorilor că-și vor depune în prelungire candidatura pentru un nou fault legislativ.

Toți ne uităm la prețuri, pardon, la ceas, suntem iar în ultimul ceas, iar în ultimul ceas nu noi, mai mult ei ne duc ceva la gură și nu, nu e fluierul!!

….. Chiar dacă indecis meciul s-a decis de mult, rezultatul se va stabili prin loviturile de pedeapsă ce se vor executa în secret. Secret Service.

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook Email

Trackbacks/Pingbacks

  1. Recomandările zilei din blogosferă - 30.11.2012 • Chinezu - 30 noiembrie 2012

    […] mod normal ar trebui să râdem. Dar nu știu de ce nu îmi […]

  2. Pentru că USL și pentru că automobile: Pe ei, pe mama lor © | Made in Galaţi - 27 februarie 2014

    […] și oficială echipă a puterii, aflată neîntrerupt la conducerea ostilităților… (citește articolul integral pe blogul Pioneza dintre […]

Leave a Reply