Pe de altă parte…

Zilele acestea va fi un spectacol „regal”, pe toate canalele de televiziune vor apărea mulţi, foarte mulţi neaveniţi (dacă nu chiar toţi neaveniţii) care vor limbincuriza cum numai ei ştiu Casa Regală. Le reamintim pe această cale că nu ne interesează părerea lor şi că nici nu contează părerea lor.

Cred că norodul ştie cine a trădat şi cine nu, îşi cunoaşte istoria şi Regele şi nu degeaba îşi pleacă ruşinat capul în faţa Regelui pentru declaraţiile preşedintelui. Nu e nevoie de apariţia televizată a experţilor arhicunoscuţi deja şi nici de părerea lor avizată. Au mai făcut anticampanii şi din cauza unui singur pixel Băsescu este tot acolo. Se aude Realitatea şi Antena1,2,3? Se aude domnule Patriciu? Dacă formatorii de opinie ar lăsa-o mai moale cu titlurile incendiare şi ar încerca să facă linişte ar fi ideal, românia nu are nevoie de balele lor intelectuale în plus cred că puţină reflecţie nu ar strica nimănui.

Alte opinii interesante: „Majestate, îmi cer scuze pentru dl. preşedinte!” de Cristina Bazavan şi „Un Ceauşescu mai jegos” de Mordechai
Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook Email

7 comentarii pentru “Pe de altă parte…”