Oraşul meu

     Oraşul meu e roşu. Parcă aş trăi într-un bordel. Curve… Peste tot doar curve. Dacă ai privirea ageră vezi curve şi la primărie şi la consiliul judeţului. Toţi care au decizia în mînă sînt nişte prostituate ieftine (avînd în vedere ca au fost votaţi doar de pensionari).

     Pe centură curve. În poliţie doar curve. Şi dacă contrariile se atrag atunci putem spune că curvele de pe centură nu se vor întîlni prea curînd cu curvele din poliţie… Am dreptate?

     Dacă ne uităm mai atent la investiţiile care se fac în oraşul meu observăm că adevăraţii investitori sînt cei din lumea interlopă (care tocmai ce a început să se „radă” din interior, fie vorba între noi, avantaj… noi. Cu cît mor mai mulţi cu atît ne lecuim mai repede.) Ăştia au început să-şi facă „prieteni” în toate instituţiile de mare interes: media, administraţie locală, justiţie… Cine se-aseamănă se-adună.

     Biserica e curvă de cînd o ştiu dar… Am un amic din Olanda (ăia care care ne-au bătut la campionatul european de fotbal fără să-şi dorească). Acest amic face un pustiu de bine şi se căsătoreşte cu o româncă, adică îi face viaţa puţin mai simplă acesteia. Problema apare cînd un preot mult prea zelos încearcă (timp de 3 ore) să-l convertească pe acesta la ortodoxism. Nu-l interesa dacă acesta are sau nu habar de religia noastră (prăfuită, după părerea mea), crede sau nu în dumnezeul nostru (şi acesta destul de depăşit de vremuri). Dădea bine în faţa „preafericitului” sau la CV-ul lui dacă reusea să mai boteze unu’. Marfă şi biserica asta…

     Şi apropos de biserică, în oraşul meu s-au ridicat mai multe biserici decît blocuri în ultimii 18 ani. Bisericile toate şi-au pus boxe şi staţii de amplificare ca să „amplifice” sentimentul de înviere dar… biserica nu ştie că dragoste cu forţa nu se face? Acesta-i viol. Poate am să mai scriu despre acest subiect că tare mă mai deranjează curvele astea cu sutană…

     Oraşul meu e un „RED LIGHT DISTRICT” (ce comparaţie folosesc şi eu…) dar nu interzis, ascuns, pedepsit… Sîntem roşii fără scrupule, jenă, şi sîntem mîndri de asta.

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook Email

Zero comentarii deocamdata... Hai, prinde curaj!

Leave a Reply