Onoare şi principii!

Videanu dixit: Nu Roberta Anastase e prioritatea României în momentul de faţă!

Ba este!

Este, pentru că a patronat o minciună dovedită, un furt calificat, cu intenţie şi premeditare!

Este, pentru că a nu reacţiona, a te preface că totul e ok, nu-nseamnă decât a justifica asemenea procedee, sfidând orice principiu de onoare şi corectitudine (dacă sfidarea alegătorilor ar fi ceva derizoriu)!

Este, pentru că legea fundamentală statuează că NIMENI nu este mai presus de lege!

Este, pentru că, până nu punem corectitudinea în capul lucrurilor, n-aveţi nici un drept de-a cere cuiva din ţara asta vreun sacrificiu, indiferent de probleme!

Solidaritatea cu Roberta Anastase e o solidaritate de hoţi, o terfelire a principiilor şi o negare a statului de drept, iar asta, domni din PDL, care vedeţi politica şi viitorul neamului în termeni de răfuieli şi hachiţe personale, este inacceptabil!

Poate că motivele opoziţiei nu sunt exact acestea, dar cu hoţi nu se poate construi nimic, iar cu cei care n-au onoare şi nu-şi respectă cuvântul nu ai ce negocia!

{ionutsk}

Dacă ţi-a plăcut acest articol mult de tot te invit să te abonezi la RSS. Dacă ţi-a plăcut acest articol mult, mult de tot atunci te invit să te înregistrezi pe site ca să devii membru în comunitatea noastră şi poate într-o zi dărîmăm guvernul, construim o autostradă sau… bem o bere!
Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook Email

2 comentarii pentru “Onoare şi principii!”