Neam cu ea ©


Sunt fatigue, bre! Rău de tot. Oboseala mea s-a instalat treptat(chiar și spălatul părului a devenit o povară) încât nici n-am realizat ce se-ntâmplă. Asta până când oamenii locului,descheiați la suflet ca la prohab, au prins să mă oprească pe stradă, direct la per tu: ești praf ,frate! Îți trebe GPS ca să mai știi de unde apuci o bere. Ce,mă?! (iubesc gălățenii atât de mult !) 

Nopțile mele nedormite au început odată cu primul cântat de ler, când am terciuit între buze, pe casa scării,o zână cu venele și arterele la fel ca-n atlasul de anatomie al lu’ fi-miu. Albastre ! Mă repezisem la ea să-mi treacă de amețeală, asta ar fi singura scuză… și de-atunci nu-mi mai aduc aminte să fi avut 5 ore pline de somn! Madama duhnea constant a orhidee dublu rafinată și bineînțeles, făcea parte dintr-un cuplu căsătorit (la biserica din colțu’ străzii unde amenajasem poligonul de trageri indoor).  

Așa am ajuns în necesaru’ lor de familie, cel care spăla reziduurile domestice înlocuind tonele de cafea nedormită cu împreunări de contrabandă….. Până-ntr-o zi, când am înțeles că la ei handjob-ul avea parte de mai multă acțiune decât toate telecomenzile din casă…  

În ziua aia m-au așezat lejer îmbrăcat pe un pat și EL, ălălalt,despre care ulterior aveam să aflu că absolvise filosofia într-un mod(ul) deschis și la distanță, mi-a acoperit cu palmele ochii, apoi fața, capul, gâtul, inima, abdomenul inferior, genunchii și tălpile. Ai un acut blocaj al chakrelor zice și dă să mă pipăie. Oare cumva și fraieru’ ăsta,ușor trandafirit în fălcuțe, să se nelimiteze la felații ,ca nevastă-sa ?, m-am apărat io în fața onoratei instanțe morale de cuplu. Nțțț. El scormonea după locurile cu acumulări sau căderi de energie, pentru a le echilibra cică.

1028630-320x291

Și cum paiele se aprind repede, odată-l văd pe stricat că mă lovește ușor cu palma peste fund. Hait! (îmi spun eu mie mă), ăsta e deja amor european, de-un romantism cam prea brusc și limitrof, deci mă-ntind să-l pleznesc la caseta tehnică înainte s-apuce un tur sexual complet. Stai dragă,că bla,bla, energia universală a câmpului vibrațional plus E care la tine nu mai poate fi egal cu mc², circulă neuniform și incontinuu, e un blocaj și întregul tău sistem e în suferință ! După care au început niște mârâieli misterioase, într-un dialect numai de ei știut.

Ete mă la voi, am scos eu din clondirul cu principii, nu mai bine faceți un 69 de adio,dacă vi se urcă plăcerea mai greu la trup și să vă trageți pe nas reciproc, până sucombați în m….. mamii voastre, postludic ?

Vi s-a întâmplat vreodată să intrați într-o încăpere și să simțiți că…..nu știu, ceva nu e în regulă? Ori să vă indispună o simplă privire aruncată de cineva fără să vă puteți explica de ce? Așa că, pentru a-mi testa și alte valențe pe tărâmul poveștilor dramatice pentru oamenii mari, am hotărât cu revoltă muncitorească, să mă car. Să nu îndrăznești ! s-a răsucit la mine ca o furcă într-un balot, gogonata și zulufata parte activă a familiei, limpezită precoce de orice inhibiții. Duduia asta funcționa asemenea unui sistem de alarmă, pentru orice problemă fizică și emoțională. Vrei să-și dea seama că noi…. puse EA palma la gură, seismic contremulată, în timp ce plămânii dădeau pe-afară din bluză de furnicături și gurguieli…. Mi-a aruncat o fugară ocheadă între picioare și m-a predat din nou musculosului din antreu.

După juma’ de oră de transfer brutal de energie rectilinie/spiralată/ondulatorie și pulsatorie, huiduma casnică masculină, pe care o bănuiam că a pus bot și trăiește deja cu fierul de călcat încins pe inimă, m-a întors cu fața în jos ca să-și așeze dezmierdările pe biata mea coloană vertebrală, chiar între omoplați.

Oare de ce, dintre toți, am fost ales tocmai eu să reiau stereotipul revoluției sexuale feminine: mai mult, mai des și cu mai mulți parteneri ?

Glumă Nesărată ăsta credea că nevastă-sa își ține ambalaju’ intact, și ea tehnologise foraje științifice de cotrobăire în pachet încă de pe vremea primelor televizoare color !  Dacă ești un subiect sincer la sondajele de opinie,recunoaște frate: odată ce ai depășit o vârstă, atracția conjugală scade și singura soluție e să găsești o cale de a face lucrurile ceva mai picante. Sunteți doi în casă și mai multe cărări, așa că de-aia nici nu vă prea întâlniți s-o puneți  în cadrul organizat de societate. Dorința sexuală matură e o problemă complicată și confuză și are soluții complet diferite de la unul la altul. Vrei să mai obții plăceri sub catapeteasma coșmeliei locative, nu știu….fă-ți Doimea să bântuie printre oalele și ulcelele portativului în lingerie din dantelă roșie sau du-o cu forța (dragostei ,deh!) la cursuri de KamaSutra, nivel avansat. Autoacceptă și suportă frustrările ! Habar n-am,ce-mi pasă mie că dintre voi doi numai ea pare că mai produce și reacționează la feromoni ?

Mai departe….,cine să-și  aducă aminte ce-a urmat mai departe ? Învățat din copilărie că există eșecuri și că nu trebuie să le dramatizez, am fost mult prea ocupat să redescopăr curgerea vieții care se oprise o vreme de la atâta răsucire,streching pentru umeri și gât, balans, extensie, degete încrucișate și trageri de brațe.

Când mi s-au cristalizat nervii și sentimentele, am ieșit din frământările terapiei intensive pe val. Un val de frig. Era acel tremolo mărunt care te zgâlțâie simfonic din toate încheieturile molestate. Dar n-am abdicat de la modestia care mă înnobilează și caracterizează. Mi-am etalat către ei toată bogăția și splendoarea din suflet. Acum când scriu,realizez că trebuia să-mi dau seama dacă acea stare era determinată de faptul că mă simțeam într-adevăr rău sau că eram un rău necesar pentru ei,un foarte real efect placebo….

Băi vere,viața asta este sooo much more decât autocompătimire și stres continuu, îmi rânjește EL în ureche ,după ce mi-a băgat în mișcare de protest fiecare mușchiuleț,fiecare joncțiune a două sau mai multe oase adiacente. Dac-ai să înveți din nou bucuria enormă de a te juca în propriul tău eu, atunci poți fi sigur că vei ajunge la liberul flux al pulsației și chiar să te poți elibera de acest scut de adăpostire a sinelui care e mizerabilul nostru corp !

Oare încercase și cu boașe de țap fierte-n lapte ??

Elegant,sensibil, săritor și cu mândra pe după gât, găzdoiul mi-a stat pe creier toată seara. Iar capacitatea lui de a ști ce vrea clipă de clipă, a perturbat orice moment de verbalizare.

Cu o constructivă perplexitate am primit, la ieșirea de pe bancul de lucru, două sticle de Cotnar. La tine e vorba despre o durere sau o furie imensă zice, și….astfel de jocuri neuromusculare îți dau voie să intri în contact. Așa că ia-le și p’astea moșule și nu uita să-ți muști mâna ,în mod repetat,timp de 15 minute/zi. Acuma faci parte din famile doar,ce naiba !

%$#&+-)(==*'”:;!?#@&-„”:€¢£¥√Π÷×׶¶∆=°¿¡?????!!!!!  CUM???

Păi nu se cheamă că suntem rude, odată ce ne-am….cu EA și eu și tu ?

 

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook Email

Zero comentarii deocamdata... Hai, prinde curaj!

Leave a Reply