Ne vedem #laGalati

Juriul a hotărît: sîmbătă, 10 septembrie 2011, începînd cu ora 12.00 se adună gașca din online la Galați.

După cum spuneam este o adunare generală la care participă oameni activi pe rețelele de socializare (Twitter, Facebook), cititori și autori/administratori de bloguri. Evenimentul este găzduit de Summer Pub, locație situată pe faleza Dunării, știți voi: pescăruși, vălurele, bărcuțe, vaporașe… cestii de-astea fluviale! 🙂

Pentru că vreau să fiu o gazdă primitoare le promit celor care vin din alte localități că le voi fi ghid. Este posibil să organizăm o plimbare #prinGalatiulmeu și un pescuit duminică dis de dimineață! Mai presimt niște surprize dar… toate la timpul lor.

Pentru cei care nu au ajuns niciodată pe faleza din Galați trebuie să fac două precizări: aceasta este cea mai lungă faleză amenajată de pe tot parcursul Dunării, are 3,5 Km. Este una din cele mai mișto zone ale galațiului și chiar din acest an autoritățile locale parcă s-au mai deschis la minte, au făcut mai accesibil accesul firmelor private, motiv pentru care această locație a fost mai efervescentă în această vară față de alți ani. E o zonă curată, foarte verde și cu multă apă! 🙂

Mai vreau să amintesc despre expoziția de sculptură în metal. Aceasta a avut loc în Galați acum 34-35 de ani (nu mai țin minte exact! 🙂 ) și de-atunci toate operele sînt găzduite de faleza noastră. Exponatele sînt decupaje metalice de dimensiuni și forme impresionante. Consider această expoziție, cu sinceritate maximă, ca fiind unicat.

Nici nu mai trebuie să vă reamintesc că veniți în orașul Campionilor Oțelul Galați și Bute, nu-i așa? Deci avem ce vizita, avem ce bea, ce discuta așa că vă aștept cu interes!

Ca o chestie organizatorică dar importantă vă rog să vă anunțați participarea pe pagina evenimentului. O parte din cei care și-au anunțat deja intenția pe blogurile proprii de a participa sînt: DreamTeamRo, Ștefan Murgeanu, ChinezuNeydamn, Pavel Ionuț, Florea Cristian, Oana PasatVirtualKid, Claudiu Ciobanu, Dragoș Gernoiu, Cristian Mitroi, Pato Basil‘Mnealui, Huzze, Hiro Blog!

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook Email

31 comentarii pentru “Ne vedem #laGalati”