mic.ro ©

Pornit pe fapte mari și hotărât să-și joace cartea vieții, domnul Ureche s-a apucat de plantat. Microfoane.

Domnul Ureche este unul dintre acei oameni care s-a decis să facă ceva.

Dumnealui a fost înainte un om care a avut parte de experiențe umane. Doar neîncrederea în superiori și în principiul binelui colectiv l-au făcut să rămână pe retina statelor de plată pentru totdeauna.

Sigur că în multe locuri din țară există acești oameni simpli (în aparență), care își fac din inițiative de acest fel un scop nobil, adunând elemente care alcătuiesc, în cele din urmă, un fel de întreg. Întreg ce folosește îndeosebi celor care exploatează asemenea locuri amenajate.

Domnul Ureche a dus-o lipsit de modestie mai mereu pentru că, așa cum mărturisește chiar dumnealui, cum se făcea, cum se nimerea că de fiecare dată când ceilalți semeni elaborau pozne, că deh… de-ale românilor, el încasa vârtos de la fiecare.

Trecutul său este plin de asemenea plăceri dar asta nu l-a împiedicat să-și urmeze destinul.

Din ceea ce se știe pe cale orală, tinerețea sa a fost numai subordonare și certitudine, mai ales că detesta dreptatea făcută intenționat. Așa a crescut în el dorința de a putea schimba binele în rău și din acest motiv, precum spune și azi dumnealui, este o răutate de om!

mic2Obișnuit cu regulile și legile nescrise și-a format un fel de filosofie a binelui care provoacă ceea ce e rău, cu care a reușit să pună în aplicare ideile sale deloc novatoare și inedite.

În acest fel a putut să acceseze o anumită sumă de bani considerabilă cu care a și pornit această afacere, fiind sprijinit în demers de un bun prieten de-al său, compensând ulterior afluirea de sentimente prin înșelăciune și furându-i numitului toți banii. Nu este cazul să intrăm în amănuntele acestei fericite întâmplări, cert este că domnul Ureche a știut să iubească dintotdeauna provocările, cunoscând temeinic faptul că doar așa se poate autoevalua.

Cum am spus ceva mai înainte, domnul Ureche plantează microfoane. El a înaintat cerere la…., chiar mai sus de…., pentru a i se permite să ambienteze corespunzător cât mai mult. Ceea ce a și făcut într-o primă fază.

Dar cu cât planta mai mult cu atât putea să afle mai mult pentru sine.

A urmat evident o confruntare dificilă între domnul Ureche și cei care aruncau mereu gunoaie acolo, pe plantație. Mulți care au trecut printre răsadurile dumnealui s-au lecuit cu sentință definitivă și executorie de unele plăceri ale vieții, mai mare dragul să stai și să le asculți susurul…

Mai pot să vă spun, fără niciun dubiu, că în ultimele zile de campanie ale partidelor, asta dacă ar fi să ne întoarcem în timp și să ne amintim de alegeri, domnul Ureche s-a pus în mișcare, rămânând implicat în actul comunicării. Adaptându-se în mod constant la ceea ce exprimau partenerii de dialog, fără părtinire, undele sale de influență s-au simțit destul de bine, mai ales de către cei cu deschideri extrasenzoriale.

De ce nu a ieșit domnul Ureche să se dea în bărci pe la televizor?

Pentru că el crede sincer în sumele mari primite în schimbul tăcerii. Tăcere care se învață. Secret și discret. Cablat și recablat. Mai cu seamă individual deoarece într-o grupare organizată se cochetează cu cârdășia.

Aceste tehnici operaționale nu fac altceva decât să creeze PROBLEMA. Pentru ca apoi, tot ele bineînțeles, să vină cu SOLUȚIA.

Domnul Ureche este pretutindeni în ecuația comunicării, nici nu are cum să fie altfel, iar oricine afirmă contrariul contravine spiritualității și evoluției umane naturale. Ce poate fi mai minunat decât să avem nenumărate instrumente active și informații de pe urma acestor instrumente!

Nu întâmplător, la ora actuală inima este cea care suferă poate cel mai tare. Din ce în ce mai mulți au probleme grave la sistemul cardio-vascular-penitenciar, și asta pentru că au fost pe diferite lungimi de undă cu cei care au fost în stare să-i asculte. Atent.

Există destulă dizarmonie și dezacord la nivelul nostru de ființe audiate atât la interior cât și la exterior. Ce poate face ea, muzica sufletelor noastre? Multe, ea poate aduce vindecare acolo dacă este nevoie sau poate aduce conflict și război. Moment în care suntem cu toții prinși!

Prinși în muzica orgoliilor și vanităților deșarte unde fiecare cântă după Ureche…

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook Email

Trackbacks/Pingbacks

  1. mic.ro © | Made in Galaţi - 24 iulie 2014

    […] Acest text este semnat de Cristian Oprea. Citeşte continuarea pe blogul Pioneza dintre fese.ro […]

Leave a Reply