Mergem la Brăila?

După ce ne-am întîlnit #laGalaţi am primit oareşce reproşuri că nu am promovat prea bine evenimentul şi că mulţi nu au ştiut de el. Probabil aşa este dar numărul mare al celor care ne-au vizitat oraşul în acea zi contrazice această teorie (iaca numai ce de omenire în poza alăturată). În acele zile şi Twitter şi Facebook au fost asediaţi de mesajele noastre iar despre eveniment s-a tot vorbit cu mult timp înainte. Dar să trecem peste!

Pe 15 octombrie adicătelea sîmbătă ne reîntîlnim la Brăila. Marian Sabo a promis şi se ţine de cuvînt, vrea să ne adune din nou la un pahar de socializare mai sănătoasă adică face to face! Întîlnirea se execută la Brăila, lîngă Primărie, la statuia „Ecaterina Teodoroiu”, pe la orele 12.00 trecute fix. Eu mă adresez aici blogărilor gălăţeni în special pentru că pe ei vreau să-i cunosc dar invitaţia este valabilă oricui doreşte. Evenimentul are pagina proprie pe Facebook iar organizatorii au rugămintea să vă anunţaţi prezenţa din timp, chestii organizatorice dar importante.

Din program: adunarea pe un ponton unde ne putem cunoaşte mai bine (un suc, o atenţie, o măslină) după care ne îmbarcăm şi o zbughim cu vaporaşul pe Dunăre. Dar astea sînt amănunte, eu zic că cel mai important este că ne întîlnim.

Pînă la ora aceasta şi-au anunţat prezenţa 12 persoane. Cine mai doreşte, cine mai pofteşte?

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook Email

8 comentarii pentru “Mergem la Brăila?”