MAImuţa ©

E plină de păr. E mereu asudată şi miroase a grătar. Are burtă şi râgâie festivă la pet de 3l.  E 1 Mai. E ziua internaţională a oamenilor muncii…
Băi, eşti nebun, care oameni ai muncii?! Când munca a devenit un vulcan al absurdului. Când pielea de pe ochii realităţii nu se mai trage, când e criza cât Chomolungma, voi, noi, toţi, sărbătorim ziua muncii??
Cârnaţii sfârâie, zemoşi, la un loc cu mititeii. Organoleptic, balele curg.
Fă, unde dracu’ ai pus fă, ligheanu’ ăla cu pulpe? Făăă, n-auzi?
Fâsul de la dopul de pe umeri şi spuma ce se scurge din gură, ne vâră simţurile în crăpătura  călcâiului… Ia zi naşule, mai merge una?
Şi merge. Şi portbagajul mai produce, dacă nevoia o cere. În loc de flori, doi poliţişti comunitari, tenaci şi vigilenţi spărgători de seminţe, cu papilele olfactive puse şi ele pe grătar…
E cald. Vegetaţii închise la culoare, împodobesc cu fuste locul. E foarte cald. În jur aceeaşi imagine domestică şi murdară, cu covorul de iarbă verde care pute a respect de om, cu furnici, ţânţari şi muşte, mari şi grase, singurele animale sălbatice din pădure.
Am ieşit la aer curat. Să sărbătorim. Să mai scoatem odată MAImuţa asta de zi din calendar şi să o punem să ne distreze. Să-i dăm banana noastră cea de toate zilele. S-o înghită.
Hai mişcă-te în zoologia mea, mai repede, strigă la mine MAImuţa. Da, da, cu tine vorbesc, ce te uiţi aşa? Treci de îmbalotează, sărbătoritule!
Păi de ce eu?
Păi cum de ce
? Decât că n-am găsit 1 MAI prost !

Pioneza dintre fese vă doreşte un chiolhan de vis! 1 Mai fericit!

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook Email

1 comentariu pentru “MAImuţa ©”