Made in Galaţi

De ceva vreme bîntuie prin capul meu o idee şi cred că a venit vremea să prindă contur. Se tot întîmplă în ultimul timp, şi sînt plăcut impresionat, o grămăzoaie de evenimente în oraşul meu. Lansări de cărţi, lansări de albume muzicale, concerte, spectacole, campioni sportivi, vizite importante, în general lucruri de-astea pentru relaxare şi plăcere. Aşa că am hotărît să scriu despre acestea, să le mediatizez, să particip într-un fel şi eu la toate acestea.

Se numeşte Made in Galaţi (www.madeingalati.ro) şi este un blog deocamdată personal (adică sînt singurul care semnează pe-acolo) şi despre care zic aşa:

Acest blog este, să zicem, unul informativ chiar dacă se bazează foarte mult pe timpul meu liber şi pe gusturile mele. În general se adresează gălăţenilor şi celor care locuiesc în apropierea galaţiului pentru că informaţiile fac referire la ceea ce se întîmplă în arealul mai sus amintit în materie de distracţie: film, concert, spectacol, muzeu, teatru, club, bar, etc. Dar asta nu înseamnă că voi ocoli evenimente importante din Brăila, Focşani, Buzău, Tulcea, Bîrlad, Vaslui sau Bacău.Pe acest blog nu se discută politică. Politica e cîh, murdar, urît, scîrbos, bleah, fuck, shit! Nu, fuck nu este pentru că… nu este! În cazuri excepţionale, atunci cînd politica va atinge în sensul nasol interesele celor care vor să se distreze în acest oraş e posibil să facem referire şi la aşa ceva dar… mai bine nu!

Eu am un respect deosebit pentru bătrîni (ceea ce vă doresc şi vouă!), dacă nu ar fi fost ei, astăzi nu ne-am fi bucurat de multe lucruri. Dar tinerii sînt miezul, centrul universului şi buricul pămîntului aşa că pentru ei am să pun informaţii pe acest blog.

Articolele sper să fie scurte chiar dacă ştiu că-mi place să dau din tastatură ca nebunul. Informaţiile din articole vin direct de la sură, din presă, de la voi sau de la zeul Ra, un tovarăş de-al meu.

Ştiu că pe acest segment există o sumedenie de site-uri dar eu mă bazez pe o mînă de prieteni de nădejde care nu vor ezita să mă ajute cu promovarea blogului aşa că lucrurile sînt ca şi aranjate 🙂 .

Cei care doresc să paricipe cu texte şi articole pe acest blog sînt bineveniţi oricînd!

Vă mulţumesc pentru aplauze şi vă invit să citiţi despre un super eveniment ce va fi găzduit de Galaţi şi care se numeşte Brateş eXperience.

Update: pentru twitter-işti special şi fără număr din partea naşului mare a fost creat hashtag-ul #madeingalati

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook Email

8 comentarii pentru “Made in Galaţi”