Lasciate Mi Cantare

Aşteptam de mult timp un articol mişto despre Lora (Laura Petrescu). Şi nu oriunde, îl vroiam pe Monden.info, adică în lumea aia a lor. Întotdeauna am simţit că Lora este foarte bine văzută în lumea muzicală numai că toată această lume preferă să o ţină ascunsă, dosită, ca pe o iubire secretă şi cu păcat. Cine ştie, probabil  aceasta este crucea ei şi aşa trebuie să fie. Dar Lora merită mai mult!

Astăzi am aflat de acest serial. În episodul 4 Lora este protagonista. Este şi un interviu (pentru cei care aşteaptă picanterii) dar cred că muzica spune totul, face toţi banii. Iar Lora face ce ştie mai bine. De ce ascultăm noi porcării?[youtube width=”580″ height=”350″]http://www.youtube.com/watch?v=gqOubwJPesw&feature=player_embedded#![/youtube]

Dacă ţi-a plăcut acest articol mult de tot te invit să te abonezi la RSS. Dacă ţi-a plăcut acest articol mult, mult de tot atunci te invit să te înregistrezi pe site ca să devii membru în comunitatea noastră şi poate într-o zi dărîmăm guvernul, construim o autostradă sau… bem o bere!
Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook Email

4 comentarii pentru “Lasciate Mi Cantare”