Lapte-n ţîţe…

Următorul clip publicitar mi se pare a fi o tentativă de manipulare (reuşită) şi o campanie publicitară făcută de Asociaţia Patronală Română din Industria Laptelui pe banii statului pentru că această asociaţie este susţinută de Ministerul Sănătăţii şi Guvernul româniei. Păi să tot devii paranoic cînd instituţii ale propriului stat te mint în faţă spunînd că laptele nu e bun decît fiert. Dacă ei sînt specialişti în lapte şi pot garanta că laptele e bun numai fiert, pasteurizat şi plin de conservanţi atunci eu sînt specialist în mame şi pot garanta că mama lor e bună numai fiartă, în rest e proastă rău de-a putut da naştere la aşa stupizenie de om. Un nene care se dă drept medic spune că microbii din lapte dispar doar prin pasteurizare şi nu recomandă sub nici o formă consumul de lapte crud. Să mori tu! Dar pe mămica aia proastă care te-a făcut ai întrebat-o dacă e aşa? Dar pe bunica ta? Dar pe tot neamul tău?

Lăsînd umorul negru ar trebui să observăm lejeritatea şi naturaleţea cu care se spală bani în ţara asta: lovind în producători – în acest caz fiind vorba despre ţărani – şi în consumatori – mare parte din aceştia fiind copii. Adică, pe înţelesul tuturor, propriile instituţii ale statului lovesc la temelia naţiunii, acolo unde se produce măncare şi în cei care mîine artrebui să fie adulţi sănătoşi.

Hai, sănătate!

{meneopol}

Surse:
Adevărul.ro
Laptedecalitate.ro
Canalul utilizatorului laptedecalitate – YouTube

[youtube 0_RBlJDZH4g 590 380]

Dacă ţi-a plăcut acest articol mult de tot te invit să te abonezi la RSS. Dacă ţi-a plăcut acest articol mult, mult de tot atunci te invit să te înregistrezi pe site ca să devii membru în comunitatea noastră şi poate într-o zi dărîmăm guvernul, construim o autostradă sau… bem o bere!
Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook Email

Zero comentarii deocamdata... Hai, prinde curaj!

Leave a Reply