Lansare de carte – Mihai Moise

„Am început să selectez şi să rectific versurile a peste o sută de poezii adunate în patru ani, ajungând astfel la un număr de 63 de poeme, versuri ce au format cartea mea de debut „SCULPTURI ÎN SUFLET” publicată la Editura „Sinteze” 2010.

Prefaţa cărţii este scrisă de domnul Ion Moraru, un text scris din suflet pentru care îi mulţumesc.

Începutul anului 2011 m-a regăsit scriind în contiuare, versuri ce ar putea să işi ocupe locul într-un al doi-lea volum.

Făcându-mi o succintă autocaracterizare, mă consider o persoană iubitoare de frumos, de tot ceea ce înseamnă artă, un patriot convins şi un luptător, cel mai mare război ducându-l cu mine însumi….

Invit pe toti prietenii şi iubitorii de poezie la lansarea cărţii mele de debut, eveniment coordonat de scriitoarea Angela Baciu, să ne bucurăm de poezie şi de prietenie”

Mihai Moise

Lansarea are loc în Galaţi, Club „Zod!ar”, sîmbătă 26 februarie 2011

{meneopol}

Dacă ţi-a plăcut acest articol mult de tot te invit să te abonezi la RSS. Dacă ţi-a plăcut acest articol mult, mult de tot atunci te invit să te înregistrezi pe site ca să devii membru în comunitatea noastră şi poate într-o zi dărîmăm guvernul, construim o autostradă sau… bem o bere!
Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook Email

Zero comentarii deocamdata... Hai, prinde curaj!

Leave a Reply