Jucării lego

→→→ articol publicitar  ←←←

Mai ţineţi minte „Cuburile copilăriei mele”? Uite aşa se leagă lucrurile că astăzi s-a nimerit să întîlnesc un site care comercializează jucării lego. Sînt un fan al acestor jucării. Îi spuneam lui Manuel ceva mai devreme ce aş face să stau mai departe de calculator. Păi în timp ce unii preferă jocuri frumos animate pe computer sau televizor eu aş prefera să stau în patru labe şi să construiesc tot felul de muţunachi cu jucăriile lego. Probabil băieţelul meu ar fi foarte încîntat de figurinele de pe site (fermieri, călători, poliţişti) dar eu prefer să îmbin piesă cu piesă, doar aşa mă pot bucura de nişte jucării lego.

Site-ul despre care vă vorbesc zice că are jucării pentru vîrste cuprinse între 1 şi 14 ani ceea ce mă exclude din start dar, asta rămîne între noi, eu am să-mi fac de cap fără să ştie ei. Ce, ştie careva cît timp petrec eu cu jucăriile copilului meu? 🙂 În plus jucăriile sînt din lemn, cauciuc, carton, nisip sau lut iar cele din plastic fac parte din categoria „educative”.

Unul din motivele pentru care chiar mă bucur că am dat peste acest site este că am rezolvat o problemă relativ complicată. Cînd e vorba de cadouri pentru copii sînt pus într-o mare încurcătură de timp, de bani dar mai ales de alegere. Acum avînd în faţă o paletă întreagă de jucărele cred că s-au simplificat datele problemei iar faptul că jucăriile sînt pe stoc cam în proporţie de 99% eu zic că e un avantaj în plus pentru cumpărător.

Nu vreau să vă mai plictisesc cu amănunte de genul livrare în maxim două zile sau plata se face la livrare dar vă recomand să vă amintiţi de acest site cînd auziţi de ziua unui copil din jurul vostru şi, de ce nu, de ziua mea! 🙂

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook Email

2 comentarii pentru “Jucării lego”