iPhone 4S prin Vodafone

→→→ articol publicitar ←←←

Î: de ce îţi doreşti de la Vodafone un iPhone 4S?
R: pentru că Vodafone aduce iPhone 4S la noi!

Am mai scris despre ce mă atrage la un brand iar acum vreau să completez puţin ceea ce spuneam atunci. De pildă dacă un telefon poate să facă fotografie, să înregistreze sunet şi video, din punctul meu de vedere acela e un telefon relativ prost, niciodată nu se va putea concentra suficient de bine pe misiunea cea mai importantă cheltuind resurse prea multe pentru a putea acoperi toată gama de servicii pe care le oferă.

iPhone este excepţia

Cu iPhone este altă poveste. Acesta a reuşit întotdeauna să mă contrazică. Construit bine de la început şi-a continuat drumul ascendent iar astăzi, prin Vodafone, vine cu ultimul produs, iPhone 4S. Nu sînt un împătimit al tehnologiei, prin colecţia mea se află foarte puţine gadgeturi şi chiar nu vreau să cad pradă acestora. Cu toate astea cred că iPhone şi-ar merita cu prisosinţă locul din buzunarul meu.

Astăzi scriu acest text felicitînd pe cei de la Vodafone pentru investiţia şi iniţiativa de a fi ei primii care aduc acest telefon în ţară şi asta într-un context defavorabil oricui avînd în vedere balamucul economic. Le doresc succes! Aş vrea totuşi să punctez şi faptul că recomandat de cei 13 ani de contract şi nu în ultimul rînd de faptul că sînt un clinet corect, într-un fel şi Vodafone îmi este puţin dator.

Să fiţi fericiţi!

iPhone 4S va fi comercializat în România de Vodafone, începînd de vineri, 11.11.2011, la ora 00:00. Aceasta este ora de lansare oficială în întreaga lume.

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook Email

9 comentarii pentru “iPhone 4S prin Vodafone”