Internetul ca un drog

Trebuie să recunosc că sînt un mare consumator de internet mai ales de cînd încerc să scap de televizor internetul este cel care mă ţine la curent cu lucrurile de care am nevoie. Mai trebuie să recunosc că blogul îmi mănîncă ceva timp pentru că mă ocup personal de promovare. Sînt convins însă că voi reuşi pînă la urmă să mă debarasez de informaţiile  care nu-mi trebuiesc sau de activităţile online care mănîncă mult timp preţios fără a oferi mare lucru.

Manuel (că el mi-a pus în cîrcă această temă de discuţie) se întreabă cam cum procedez ca să evadez din internet. La mine e mai simplu, forbalistul de numai doi anişori are energie cît tot internetul la un loc iar firma mea trebuie să mergă cumva deci… nu cred că e loc de întors. Aştept să vină căldura să-mi încalţ rolele şi să mai fac ceva mişcare că mi-au înţepenit ciolanele iar mai apoi să pot ieşi la pădure, iarbă verde, undeva în natură că nu mai pot respira între betoanele de-acasă.

Eu zic că internetul nu e chiar aşa de rău, ba chiar e un partener de drum exemplar. E clar că poţi cădea în extrema cealaltă foarte uşor dar aşa cum te poţi lăsa de ţigară, băutură, televizor… poţi fi ceva mai atent şi la timpul petrecut pe net.

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook Email

6 comentarii pentru “Internetul ca un drog”