Incubatorul de condeie

Concursul literar „Incubatorul de condeie” este o iniţiativă mişto a celor de la AdLittera Project şi d’Avid Communication Boutique. Ce mi-a atras atenţia spre acest concurs este faptul că unul din scopurile pentru care s-a născut este recunoaşterea publică a valorilor. Se pare că de prea mult timp valorile au rămas roata de rezervă a roţii de rezervă, avînd prioritate personajele caricaturale sau cele care fac spectacol prin prostie.

IDC - Incubatorul de condeieMă bucur că există astfel de proiecte şi vă recomand să le mediatizăm. E o mare şansă pentru tinerii cu înclinaţii scriitoriceşti dar şi pentru cititori. Acest concurs se adresează tuturor autorilor de poezie, proză scurtă sau scenariu (cu vârste de peste 18 ani), dar eu susţin tinerii pentru că ei au cea mai mare nevoie de această rampă de lansare.

Lansarea oficială a Concursului „Incubatorul de condeie” are loc pe 27 septembrie iar evenimentul se încheie pe 21 noiembrie 2010. Regulamentul de participare şi alte detalii le găsiţi pe site-ul organizatorilor.

Spor la treabă!

Dacă ţi-a plăcut acest articol mult de tot te invit să te abonezi la RSS. Dacă ţi-a plăcut acest articol mult, mult de tot atunci te invit să te înregistrezi pe site ca să devii membru în comunitatea noastră şi poate într-o zi dărîmăm guvernul, construim o autostradă sau… bem o bere!
Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook Email

Trackbacks/Pingbacks

  1. Pioneza plantează fapte bune! | Pioneza dintre fese - 20 septembrie 2011

    […] Project a iniţiat un proiect cultural pe nume ”Incubatorul de condeie” (am mai scris aici). Este vorba despre un concurs care-şi porneşte motoarele pe 27 septembrie, deci nu mai e mult […]

Leave a Reply