Fluier final?

De ce nu mai știm să jucăm fotbal? Cic-am căzut pe locul 50 în lume în clasamentul FIFA. Orice-am spune, asta sună grav, mai ales pentru bravul român care mai obișnuia să-și îndulcească viața cu fotbal. Încă mai era un motiv de dormit învelit în tricolor și-un prilej de-a ne simții un suflet cu alți români, atunci când echipa națională mai bătea pe unii și pe alții pe gazon.

Acum stăm cel mai prost din istorie. Adică, cel mai prost EVER!

No, apăi dacă nici asta nu-i motiv de făcut curățenie și de schimbat ceva, nu știu ce să mai zic! Refuz să cred că nu mai sunt soluții și că „ăștia suntem”! Că, de-amu, gata!

În general, nu numai în fotbal, toți șefii și șefuții au stors totul din țara asta și din istoria ei, ca dintr-o lămâie a abundenței. Iaca poznă că n-a mai rămas nimic de stors! Cam trebuie construit ceva dacă vrem ca undeva, într-un viitor pe care încă să-l apucăm, să mai culegem ceva.

Altfel vom plictisi nepoții cu-aceleași vechi povești despre generația de aur care făcea și dregea!

Dacă ţi-a plăcut acest articol mult de tot te invit să te abonezi la RSS. Dacă ţi-a plăcut acest articol mult, mult de tot atunci te invit să te înregistrezi pe site ca să devii membru în comunitatea noastră şi poate într-o zi dărîmăm guvernul, construim o autostradă sau… bem o bere!
Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook Email

1 comentariu pentru “Fluier final?”