Fapt divers

Cînd abia apăruse pe lume copilaşul meu a trebuit să-l îndop cu tot felul de droguri legale, de-alea cu reţetă, dar pentru mine tot droguri se cheamă, şi cît m-aş fi împotrivit eu medicul a avut întotdeauna ultimul cuvînt că cică… ştie el de ce.

Se făcea că mă trimite medicul să cumpăr nuştiu ce medicament care se administra cu picurătoarea că îngeraşul era nou născut şi nu cunoştea faza cu vena sau cu nara iar de etnobotanice încă nu auzisem (i-aş fi dat că astea sînt la liber, sînt mai naturale deci mai sănătoase). Doamna de la farmacie îmi pune un medicament în traistă dar de la prima vedere mi s-a părut ceva ciudat. Am ajuns acasă, am citit prospectul şi pentru că din toată povestea eu am înţeles că acelea sînt nişte picături oftalmice, deci medicamentul nu avea nici o treabă cu ceea ce trebuia administrat copilului, am hotărît să-mi încerc norocul la altă farmacie. Aici mi s-a dat exact ce scria pe reţetă. Am făcut pe prostul şi am pus o întrebare farmacistei: – Dar dacă i-aş da copilului din acest medicamet (i-am arătat cutia celui oftalmic) ar fi foc? Farmacista s-a uitat la mine şi mi-a răspuns cu un aer de superioritate dar categoric: – Numai dacă vreţi să omorîţi copilul!

Astăzi am întîlnit un tată distrus. Un nene voinic, cu tupeu de golănaş dar cu o voce pierdută şi cu ochii goi, înlăcrimaţi căutînd o urmă de ajutor. Mi-a spus că are un îngeraş nounăscut. Că medicul i-a prescris un medicament iar farmacistul a greşit doza. De zece ori mai mult. Acum copilul este în comă.

În curînd la ProTv, la Antena3, la Realitatea, la… fapt divers!

Drogurile ucid. Pentru mai multe detalii întrebaţi medicul sau farmacistul! Din Galaţi!

{meneopol}

Dacă ţi-a plăcut acest articol mult de tot te invit să te abonezi la RSS. Dacă ţi-a plăcut acest articol mult, mult de tot atunci te invit să te înregistrezi pe site ca să devii membru în comunitatea noastră şi poate într-o zi dărîmăm guvernul, construim o autostradă sau… bem o bere!
Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook Email

4 comentarii pentru “Fapt divers”