Făcut de mînă

→→→ articol publicitar  ←←←

Printre cunoştinţele mele se află cineva care are îndemînarea şi răbdarea de a construi măşti populare. Ca orice producător de artă se luptă din răsputeri să-şi facă cunoscută opera. Am promis că-l ajut atît cît pot şi am început să fac săpături în acestă direcţie. Am cîţiva prieteni la Centrul Cultural Galaţi unde aş putea apela pentru cîteva sfaturi dar cred că internetul este cel mai indicat pentru că deschiderea lui este fantastică.

În căutările  mele am întîlnit ILoveHandmade.ro, un blog care se ocupă fix cu ceea ce-mi trebuie mie: prezintă artizani, tehnici de lucru, tutoriale, evenimente şi tîrguri handmade. În plus creatorii de artă se pot înscrie într-o bază de date iar blogul le poate mijloci contacte cu posbili cumpărători, persoane fizice sau companii.

Interesant este că acest blog, relativ tînăr, a reuşit în cei doi ani de existenţă să-şi impună punctul de vedere în sensul că a reuşit deja să organizeze tîrguri şi expoziţii ba chiar să antreneze companii importante în demersul lui şi în sprijinirea artiştilor. Nu mai vorbesc de faptul că în jurul lui s-a creat o adevărată comunitate şi că zilnic găseşti infrmaţii noi, sfaturi utile şi ajutor de specialitate.

În curînd vei auzi de prietenu meu şi măştile lui fermecate pe ILoveHandmade.ro pentru că arta nu trebuie să aibă bariere. Acum aşteptăm sărbătorile de Paşti, este nevoie de cîteva blăniţe de oaie iar aceea e perioada cea mai bună pentru aşa ceva. Cînd măştile încep să prindă contur revin cu un articol şi cu cîteva fotografii ca să vedeţi despre ce este vorba.

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook Email

3 comentarii pentru “Făcut de mînă”