Fabulă cu sîni şi chiloţei

„John era un viteaz cavaler al  regelui Arthur dar avea şi el o obsesie  pentru frumoşii  sîni ai reginei! Ştia bine că, dacă i-ar fi atins, ar fi  fost condamnat la moarte. Într-o zi, John nu mai rezista şi işi face cunoscută dorinţa lui secretă magului Merlin. Băiat orientat, magul gaseşte o soluţie pentru a satisface dorinţa acestuia dar numai contra a 1000 monede de aur. John acceptă fără  să ezite.

În dimineaţa următoare, magul Merlin prepară o pulbere urticantă şi o pune în sutienul reginei, în timp ce ea îşi facea duşul. Imediat ce regina se îmbrăcă începe să simtă o mîncărime din ce în ce mai mare.
Regele Arthur îl convoacă imediat pe vrăjitor, pentru a-i cere un remediu,  iar acesta îi spune că doar o salivă specială, aplicată timp de 4 (patru) ore ar putea trata această teribilă urticarie. A mai menţionat că din testele efectuate în laborator, a observat  că doar saliva lui John ar avea  aceste caracteristici  speciale. Regele îl convoacă imediat pe John, care deja işi luase antidotul pentru  pulberea urticantă. Aşa se face că John are ocazia de a săruta (la ordinul  regelui) pentru cîteva ore bune, sînii pe care îi visase dintotdeauna şi pe deasupra vine sărbătorit de curte ca un erou. Inainte de a se întoarce la mosia lui, John  este oprit de vrăjitor, care îi reaminteşte datoria de 1000 de monede de aur. Surpriză, însă, John,  deja  satisfăcut, refuză să plătească, mizînd pe faptul că magul nu  s-ar fi  putut confesa, fiind complice la ce s-a întamplat.
În dimineaţa următoare, însă, magul Merlin pune aceeaşi pulbere urticantă în chiloţii regelui…”

Morala? Plăteşte facturile la timp!

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook Email

4 comentarii pentru “Fabulă cu sîni şi chiloţei”