Eurovision şi bălitorii de serviciu

Iniţial ideea organizării preselecţiei Eurovision în noaptea de revelion părea o extravaganţă dar ulterior chiar mi-a plăcut, a fost inedită şi cred că o seară mai perfectă pentru aşa ceva nu se putea găsi. În plus să nu uităm că toţi maneliştii erau pe toate canalele private deci pe televiziunea naţională chiar nu mai avea rost să se afişeze. Sau avea? 🙂

Cu toate acestea fiecare dintre noi am fost revoltaţi de orice s-a întîmplat acolo: că a fost vorba de seara spectacolului, spectacolul de sunet şi lumini, calitatea concurenţilor, cîştigătorul acestei runde, toate acestea ne-au scos din sărite. Mai contează că sîntem paraleli cu fenomenul? În nici un caz. Noi sîntem păreriştii din serviciu cu caracter de permanenţă, specialiştii de ocazie care nu ratează nici un eveniment, oamenii de cultură fără de care etnia noastră ar fi dispărut de pe harta culturală a lumii. Nu există blog mare sau mic care să nu acuze ceva la această preselecţie sau la adresa cîştigătorilor, nu există căcănar, tarabagiu, tractorist, macaragiu, oţelar, medic, profesor sau ce meserie vreţi voi care să nu-şi ofere chiar gratuit părerea.

Am auzit, tot la un specialist în domeniu, că măcar dacă o alegeau pe Inna că cică măcar cu ea ştiam din start ce şanse avem. Meseraişul uitînd că Inna cică nici nu ştie să vorbească engleză… ce ruşine pentru un artist!!! Eu personal dacă ar fi să nu ştiu engleză nu mi-aş mai permite să cînt niciunde în această lume, parol!

Lăsînd în urmă specialiştii vremii vă aduc spre savurare melodia care cîştiga Eurovisionul anului în care mă năşteam, 1976. Şi dacă trăiţi cu impresia că acele vremuri erau lipsite de specialişti în domeniu vă înşelaţi amarnic, pînă şi melodia Save Your Kisses for Me a avut bălitorii ei numai că noi nu prea eram în peisaj şi totul a părut mai civilizat fără noi.

[youtube _n2nmYNC37Q& 590 380]

Brotherhood of Man… ce nume!?! Mie mi-ar fi o mare ruşine să particip cu acest nume. Ruşine să le fie!

Foto:
Wikipedia & Logo Eurovision

{meneopol}

Dacă ţi-a plăcut acest articol mult de tot te invit să te abonezi la RSS. Dacă ţi-a plăcut acest articol mult, mult de tot atunci te invit să te înregistrezi pe site ca să devii membru în comunitatea noastră şi poate într-o zi dărîmăm guvernul, construim o autostradă sau… bem o bere!
Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook Email

4 comentarii pentru “Eurovision şi bălitorii de serviciu”