Donaţii pentru Haiti

Este vremea donaţiilor. Se execută teledoane, meciuri de fotbal, concerte gălăgioase, sms-uri cu suprataxă… Toată lumea este de partea celor năpăstuiţi de natură. Foarte frumoasă natura umană, uneori chiar îţi vine să crezi că sîntem buni şi că avem ceva înălţător în sufletele noastre. Dar…

Zoso mi-a deschis ochii.  Organizarea unei astfel de „căciuli” nu este chiar foarte greoaie dacă ai ceva relaţii. „Realitatea” ştie.

Fondul de Mediu face licitaţii în toată ţara pentru împădurirea a 3.700 de hectare de păşune. Acţiunea se derulează prin 30 de Consilii Judeţene din ţară. Total fond – 30 de milioane de euro, bani care vin din taxa de înmatriculare, în principiu – pentru cei care se întrebau unde se duc banii. Aşa. Consiliile Judeţene fac proiectul pentru împădurirea păşunilor din comuna X şi Z. Îl trimit la Fondul de Mediu de unde se întoarce aprobat. Proiectul este făcut de cîte o firmă privată, care ajută CJ, la întocmirea documentaţiei. În următoarea fază încep licitaţiile. Şi au început. La Timişoara a cîştigat contractul de execuţie The Money Channel Consulting pentru 1 milion de euro. Firma care, pe lîngă consultanţă, are, mai nou, ca obiect de activitate şi silvicultura, are de împădurit 100 de hecatre de teren. Cîştigă licitaţia chiar dacă, spre deosebire de competitor, nu are experienţă în domeniu.

Citeşte aici exemplul întreg de adunare de fonduri legală. Deci, ca să fiu şi eu în rînd cu lumea vă reamintesc că pe blogu meu găsiţi un buton pentru donaţii. L-am montat acolo mai mult în glumă dar astăzi i-am găsit o utilitate. Vreau să vă păcălesc. De astăzi butonul va fi dedicat donaţiilor pentru Haiti. Orice donaţie făcută accesînd acel buton va ajunge acolo unde trebuie. Nu ezitaţi să ajutaţi. Nu uitaţi să specificaţi că banii sînt pentru Haiti. Vă mulţumesc!

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook Email

Trackbacks/Pingbacks

  1. Pioneza dintre fese» Blog Archive » Săptămîna 25-31 ianuarie - 31 ianuarie 2010

    […] 1 – Donaţii pentru Haiti […]

Leave a Reply